Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czasem bywalec

Pytanie do dziewczyn od młodego faceta

Polecane posty

Gość rrzzyyygaaam
jaki desperat :O:O:O:O:O

stary wyluzuj wszystko jest wpozradkua zdiękuję za sms-a to było za to ze pamiętałeś aby ja poinformować ze dotarłeś cało i zdrowo do domu;) ciesz się ze sie o ciebei troszczy;)

Gość czasem bywalec
z czego się tu cieszyć właśnie odwołała randkę i pewnie już nie będzie chciała się spotkać

Gość aniaczek1988
poprostu pewnie jej nie pasuje i tyle. Wiesz czasami trzeba się z przyjaciółmi spotkać i poadać ;) Spoko będzie dobrze. Jeśli dziewczyna kazała się odezwać jak dotrzesz do domu to jej zależy

a może poprstu jej nie pasuje, coś jej wypadło, źle sie czuje.

Gość czasem bywalec
cytuje"dobrze, będę szczera. W ten weekend naprawdę mi nie pasuje. Co do Twojej osoby, to nie potrafię jeszcze dokładnie okreslić po dwóch spotkaniach. Wiem, że teraz podchodze bardzo ostrożnie do nowych znajomości i do mężczyzn, bo zawiodłam się parę razy i nie chcę się za szybko angażować. Jestem na sympatii, bo chcę poznawać, rozmawiać z mężczyznami, żeby już tym następnym razem naprawdę dobrze wybrać." Co wy na to

Gość z punktu widzenia dziewczyny
szczerxze mówiąc przesadzasz, ale moze to dowód na to ze sie zaczynas z w to wkreceać i angażować. pamietaj tylko ze dziewczyny mają to do siebie ze są ostroozniejsze w damsko -meskich sprawach i to najbardziej własnie wtedy kiedy im jakoś tam zalezy. bo jesli chodzi tylko o miłe spedzenbie czasu to po prostu korzystają kiedy sie da, bo zawsze przyjemniej w miłym towarzystwie, nawet w czysto koleżenskim układzi eniż samemu. a poza tym może na serio nie może, nie znacie sie jeszcze na tyle zeby ci opowiadała co jak i dlaczego, bo to moze sytuacja rodzinna, moze sie musi pouczyć czy coś załątwić, a takie od razu zbytnie spoufalanie raz ze jest nie na miejscu, dwa ze nie ma jeszcze do ciebie takiego zaufania a tzry ze woli byc tajemniecza chocby nawet nie wiem jak prozqaiczny był to powod. a poz tym nie badz zbytnio nachalny, ale jesli juz coś proponujesz to badz stanowczy, nie w sensi " jak bedziesz miała kiedys ochote to napisz" albo "jak znajdziesz czas" tylko propozycja odpowiedz i bez zbytniego słdodzenia, na to bedzie czas:)) chciałąm choc troche pomóc:)

Gość z punktu widzenia dziewczyny
szczerxze mówiąc przesadzasz, ale moze to dowód na to ze sie zaczynas z w to wkreceać i angażować. pamietaj tylko ze dziewczyny mają to do siebie ze są ostroozniejsze w damsko -meskich sprawach i to najbardziej własnie wtedy kiedy im jakoś tam zalezy. bo jesli chodzi tylko o miłe spedzenbie czasu to po prostu korzystają kiedy sie da, bo zawsze przyjemniej w miłym towarzystwie, nawet w czysto koleżenskim układzi eniż samemu. a poza tym może na serio nie może, nie znacie sie jeszcze na tyle zeby ci opowiadała co jak i dlaczego, bo to moze sytuacja rodzinna, moze sie musi pouczyć czy coś załątwić, a takie od razu zbytnie spoufalanie raz ze jest nie na miejscu, dwa ze nie ma jeszcze do ciebie takiego zaufania a tzry ze woli byc tajemniecza chocby nawet nie wiem jak prozqaiczny był to powod. a poz tym nie badz zbytnio nachalny, ale jesli juz coś proponujesz to badz stanowczy, nie w sensi " jak bedziesz miała kiedys ochote to napisz" albo "jak znajdziesz czas" tylko propozycja odpowiedz i bez zbytniego słdodzenia, na to bedzie czas:)) chciałąm choc troche pomóc:)

Gość czasem bywalec
Tym bardziej jest ostrożna ,że to rozwódka i czym ja się przejmuje większość i tak pomyślała ,że desperat :-), zresztą dało się wyczuć że szukała "dolatywacza"na weekendy a nie uczucia .Nie chce tu obrazić kobiet po rozwodzie , które naprawdę szukają drugiej połówki.

Gość czasem bywalec
Masz rację , na drugim spotkaniu zapytałem się czy spotkamy się w przyszły weekend ? powiedziała ,że tak no ale wyszło jak wyszło.A na pierwszym powiedziałem jej " w przyszły weekend idziemy do kina" masz rację zupełnie inaczej to brzmi :-).Zresztą moim zdaniem jest już całkowicie uzależniona od portalu randkowego , nawet jak jest w pracy to jest na portalu.

Gość czasem bywalec
To nie sytuacja rodzinna,żadne spotkanie z koleżanką itp. tylko następni w kolejce :-)

Gość to przecież proste
W kolejce do zaliczenia ? (tak jak studenci w czasie sesji)

Gość czasem bywalec
Może do zaliczenia a może na spotkanie

Gość wiesz Ty co
rozejrzyj Ty sie za normalna zdrowa dziewczyna jakich pelno wszedzie

Gość czasem bywalec
A rozwódki są nie normalne czy co ?