Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niski poziom energii

Niski poziom energii życiowej, ciągłe zmęczenie... czy ktoś tak ma?

Polecane posty

Gość niski poziom energii

Jak sobie z tym poradzić?

Gość myszka85
nie jesteś sama , dużo osób tak ma:-)

Gość beza sowiecka
też to mam :-(

Gość polecam lykac w tym czasie
magnez!! pomaga :)

Gość a jesli to nie przesilenie
ja np tak mam jak autorka. a mam tak już od ponad pół roku. jakieś 8-9 miesięcy. próbowałam wszystkiego, sportu, witamin, diety i nic. ciągle jestem ospała, zmęczona, mogę spać po 14 gdzin na dobę i i tak jestem zmeczona.

Zalecam wiraminy i minerały Specjal Two firmy Now. Do tego aminokwasy w płynie. Co rano kawa Maxwell - jedna łyżeczka bez mleka. Zaraz po wypiciu kawy: 50 pajacyków, 30 przysiadow, 30 brzuszkow, 20 pompek. potem szybka muzyczka. Dostaniesz speeda. pamiętaj zeby przy pompkach robic maksymalny wysiłek, więc nie oszukuj. Pajacyki, szybkie przysiady i szybkie brzyszki z rękoma za głowa - pobudzają krążenie. Wysiłek od pompek powoduje wydzielanie hormonów dających kopa. Jeśli to za małe ilości, zwieksz je. Poranne ćwicznia z kawa zajmą Ci 15 minut, a będziesz rozbudzona. aminokwasy i witaminy z minerałami, w ciagu tygodnia - dwóch dadzą Ci nowe siły. na poczatku od tych witamin mozesz mieć odrętwienia, ale to minie.

cycofan generalnie faceci powinni używać szminek i depilować sobie nogi Za dużo śpisz, za mało robisz wysiłku. podnos maksymalne ciężary, ale lepiej na leżąco, abys nie zrobila sobie krzywdy. Po miesiącu urególujesz ciśnienie (podwyższy się). Najlepiej zapisz się na siłownię. I aminokwasy - to podstawa

Gość a jesli to nie przesilenie
dzięki za radę. ja tak robiłam. wstawałam i ćwiczyłam, nawet biegałam. i co mi z tego, skoro zaraz po skończeniu tego szłam sobie pod prysznic i brałam chłodny prysznic, żeby się jeszcze ożywić a potem szłam znowu spać.. a muzyki nie mogę sobie tak ot zapuścić, bo śpię w pokoju z braćmi i oni jeszcze śpią i nie chcę isch budzić..

a jesli to nie przesilenie, to co robić? i jak rozrożnić czy to przesilenie czy cos innego docttore Bambetti? per chiedere consigli

NIe wiem jak rozróżnić. Teraz jest wiele chorób cywilizacyjnych, chocby zwiazanych z pracą, brakiem odpoczynku i złym odżywianiem. To jest trudne do zdiagnozowania. Jesli jest to choroba przemęzcenia (nie pamietam jaka ma nazwę) to leczenie zajmuje najmniej pół roku. prawda jest taka, że aby dobrz się czuć, to trzeba by mieć przyjemna pracę po 6 godzin dziennie, przebywac dużo na świeżym powietrzu, szczególnie jak jest słońce (wtedy nie powinno się unikać jego swiatła). Powinno sie zdrowo odzywiac, uzupełniać dietę suplementami. Ćwiczyć 2 -3 razy w tygodniu i mieć dużo ruchu. Do tego urlop 2 razy w roku. ale kogo dziś na to stać? Cywilizacja nas zabija. Mozna robic badania na ciśnienie i anemię, ale na nic wiecej w Polsce nie sa robione badania i żaden konował nic nie zdjagnozuje. Jedyne co, to kłaść się spać przed 23, spać 9 - 10 godzin i nie dłużej. jesli w ciagu dnia jest niz biologiczny, zdrzemnąć się na godzinkę. śniadanie lepiej zjeść w pracy i porządne. Może być coś na mleku, choć nie każdy toleruje laktozę. Jak wyzej napisałem ćwiczenia, ruch, spacery Suplementy aminokwasowe i witaminowo mineralne. Po miesiącu powinnoi być widać efekty. Ruch i jeszcze raz ruch. teraz idzie wiosna, bedzie więcej słońcai więcej energi. należy z niego korzystać i wystawiać twarz do słońca i wdychac wiecej tlenu. Cywilizacja w mieście zabija życie w ludziach.