Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oluffa

suknia ślubna jesteście na tak czy nie?

Polecane posty

Zazdroszczę. To była moja WYMARZONA, ale wyglądałam w niej beznadziejnie :D. Ale i tak zdecydowałam się na Annais. Gratuluję wyboru.

Gość madzia566
ja jestem na nie ze wzgledu na te rekawki ale jak mierzylas i wplacilas zaliczke to na pewno bylo ci ladnie a kazda ma watpliwosci z nas :)

Gość dobze ktos napisal-jak do
I komunii. skunia ma byc kobieca a nie dziewczeca. w koncu stajemy sie żonami a nie siostrami...

Co Wy za głupoty piszecie?... Ja widziałam tą suknię na żywo (mierzyłam) i absolutnie nie wygląda jak do I Komunii, to po pierwsze, a po drugie to prywatna sprawa każdej Panny Młodej w jakiej kreacji "staje się" Żoną. Dla mnie jak ktos ma upodobanie w spodniach może nawet iść. Jest pytanie czy cos się podoba czy nie, a nie czy się nadaje.

Gość czaczacza
bardzo, bardzo, bardzo mi sie poboda

Gość dddddfvdfdf
gollumica no to wlasnie ludzie odpowiadaja czy sie podoba czy nie wec o co kaman.

Gość Allicjja
No dobra, przyjrzalam sie, Twoja ma koroneczki, ale ja nie lubie koronek, ale akurat w tej Twojej ladnie to wglada. Moja za to ciut tansza byla

Gość griszka
Infantylna,jak ktoś wcześniej zauważył-jak od I komunii św.

Gość jak dla mnie brzydka
i nie warta tej ceny

Gość suknia Alicji
wygląda jak koszula nocna

Gość adoru
obie są piękne

Gość Allicjja
Juz kupione, wiec nie bede se przejmowac niepochlebnymi opiniami. Mmnie odrzucaja za to bezy, krolewny czy jak zwal tak zwal. Kazdy ma swoj gust, dlatego Oluffa chyba niepotrzebnie pytala, bo ile osob tyle opinii, komus sie nie spodoba kokardka, komus rekawki, jeszcze nny powie ze kolorlepszy inny, ehh nie ma co sie przejmowac:) Pozytywnie sie nastawiam, moj narzeczony i tak powiedzial, ze najlepiej wygladac bede i tak bez sukni;)

Allicjja, super podejście. Badz asertywna. To Ty masz być zadowolona, a twój Narzeczony zachwycony (i na pewno tak będzie)a ile by tu nie było kiecek to i tak ktos rzuci: "beza", "zaspa śnieżna" "koszula nocna". Dlatego ja swojej nie pokazuję wcale bo w dupie mam opinie bab które chcą tylko dokopać (ale własnych kiecek nie pokażą, bo boja sie trafić na takie same małpy jak one same). Ludzie muszą tez czasem leczyc gdzieś frustracje - to też trzeba zrozumieć. Kiecka jak juz mówiłam jest super i życzę Ci dużo, dużo szczęścia!

Gość śliczny jest
ten tył zapisny na guziczki. Dla mnie troche za skromna, ale to kwestia gustu i w połączeniu z welonem, bizuterią i bukietem będzie wyglądała zapełnie inaczej.

Ja również mam już zamówioną. I też spotkałam się z różnymi opiniami, że komunijna, że za mało seksowna. Ale gdy ją przymierzyłam, wiedziałam, że to jest to. I żadna inna już jej nie przebiła. Zresztą to nie tylko moja opinia, bo zarówno panie z salonu, jak i towarzyszące mi osoby (płci męskiej również ;) ), stwierdziły, że jest piękna. Niby skromna, a jednak elegancka i z tym czymś. Zresztą twierdzę, że suknia powinna podobać się pannom młodym, bo chyba o ich marzenia w tek kwestii chodzi ;)