Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gimnazjaliskaaaaa

Zadanie

Polecane posty

Gość Gimnazjaliskaaaaa

Witam! Czy miał by ktos troche cierpliwosci i pomogł mi rozwiazac zadania z angielskiego? To dla mnie bardzo wazne:( Bo to na ocene:(

Gość simply present
never ! get out !

Gość Gimnazjaliskaaaaa
Chociaz jedno zadanie;p Uzupełnij wyrazy odpowiadajace podanym definicja. 1. how old you are a _ _ 2. the hair above a man's muth m _ _ _ _ _ _ _e 3. what some people have on their faces, especially in summer f _ _ _ _ _ _ s 4. the king of hair wich is the opposite of straight c _ _ _ y 5. thinking only about himself s _ _ _ _ _ h 6. not ready to wait for results i _ _ _ _ _ _ _ t

1. age 6. impatient (?) I zrobiłaś kilka literówek, następnym razem zwracaj na to uwagę ;)

Gość Gimnazjaliskaaaaa
Wiem, przepraszam ale chcialam szybko przepisac. i dziekuje bardzo;) jeszcze 6 zad mi zostało;/

Gość Gimnazjaliskaaaaa
Jezeli ktos by chcial mi jeszcze pomuc to bardzo prosze;) 2.Wpisz odpowiedni przedimek: a / an / the lub zaznacz brak przedimka (-). 1. We ordered a hamburger and some chips. _______ hamburger was very tasty. 2. You shouldn’t stay too long in _______ sun. 3. Sophie has got ________ new computer. 4. _____ dogs are very popular pets. 5. Wolin is _____ island. 6. My brother lives in _____ United Kingdom

Gość mmmmaaaakkkkk
Po co wy jej to robicie? Przeciez w pierwszym wystarczyloby, zeby chwile ze slownikiem posiedziala. Krocej by to trwalo niz przepisywanie wszystkiego tutaj. A to drugie zadanie? Przecie tu nie ma nic w czym bylaby potrzebna pomoc. Niech sobie laska zasady przypomni i tyle! Ja rozumiem sprawdzic, wytlumaczyc, ale robic za leniwa dupe zadania?!?! Porazka!

Zad 1. 1.age 2.moustache 3.freckles 4.curly 5.selfish 6.impatient Zad.2 1.The( bo drugi raz o tym wspominasz) 2.The (bo słońce jest tylko jedno) 3.A 4.- (mówimy ogólnie o psach, więc nie może być the, a że to liczba mnoga, to a/an też odpada) 5.an (bo pierwsza jest samogłoska) 6.The (bo the stawiamy przed nazwami państw zawierającymi rzeczowniki pospolite)

Gość Gimnazjaliskaaaaa
dziekuje bardzo:) mam jeszcze jedno 4. Uzupełnij luki jedną z trzech podanych możliwości. My Littre brother always asks me to help him with his homework. The problem is when he doesn’t understand things, I get 1_________. I don’t shout at him of course, or get 2________. I just give up after about ten minutes and go away. I feel 3_______ about it. I should spend more time helping him. 1. A sociable B serious C annoyed 2. A aggressive B shy C friendly 3. A clever B bad C kind

Gość Gimnazjaliskaaaaa
prosze to ostatnie

Gość Gimnazjaliskaaaaa
dziekuje bardzo. reszte juz zrobilam sama. mam nadzieje ze dobrze;p