Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciotkaklotka***********

Dziewczyny z Katowic i okolic!!!

Polecane posty

Podajcie jakieś namairy na gina (prywatnie) który przepisał Wam tabletki anty tylko na podstawie badań (krwi-hormony, próby wątrobowe) lub bez tych badań.Pleaseee! Żadne badanie ginekologiczne nie wchodzi w rachubę i proszę się nie śmiać ani wyzywać, że jestem głupia bo tego nie chcę.Tak mam i już. Aha, a czy ktoś mógłby mi napisać co oznaczają te skróty w terminie kiedy trzeba zrobić konkretne badanie, np. : FSH 3 dc (ew. 2 lub 4dc) ?

jesli pojdziesz prywatnie to lekarzowi chyba bez roznicy czy Cie przebada czy nie,chociaz pewnie nie wszystkim.Dlaczego nie chcesz sie zbadac? kiedys bedziesz musiala,to nie zaden dramat,nawet jak masz 14 lat czy cos kolo tego to dostaniesz anty,moj lekarz mowi ze lepiej takiej dziewczynie przepisac tabsy niz robic skrobanke, lekarze sa ok, nie rozumie twoich obaw

niestety nie mam 14 lat a wciąż nie mam zamiaru zasiąść na tym fotelu, nigdy tego nie zrobię.Dzieciaków też nie mam zamiaru mieć więc problem z głowy.chodzi mi tylko o namiary lekarza z Katowic lub okolic, który byl by na tyle uprzejmy (skoro płacę to wymagam i ma mi nie śpiewać mi o badaniach) i przepisał co trzeba.chcę to na skrócenie okresu który trwa u mnie i trwa, aż do 8 dni a 3 pierwsze to horror!

Gość pogodzona 30
jezuu jakie tepe laski chodza po tym swiecie:P

Gość ciotkaklotka*********
sama jesteś tępa stara debilko

Gość ciotkaklotka*********
to jak? zna ktoś może namiary na takiego normalnego lekarza? przecież nie będę chodzić od lekarza do lekarza i prosić się go o coś co MA mi przepisać