Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość REEginka

seks ANALNY ,pytanie.....dość dziwne... ODP!!!

Polecane posty

Gość REEginka

czy jak facet proponuje Wam seks analny I wy się godzicie..... jest fajnie ok... i nie boicie się że jak tam wkłada to nie puścicie "bączka" a co gorsza.... (sorki za sformułowanie) że coś brązowego wam wyleci i zacznie brzydko pachnieć.... słyszałam o takiej akcji żę właśnie facet kochał się z dziewczyną i wyjął penisa i miał go całego brązowego... jaka Lipa...

Gość mały wóz
..pora obiadowa.. ;(

Gość REEginka
PRZEPRASZAM .......... :(:(:( ALE TO PYTANIE CHODZI MI PO GŁOWIE OD KILKU DNI... jak jest u was z tym??

Gość hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ja raz mialam tak ze chybami cos wylecialo bo ciutke smierdzialo lozko... ale wstydu sie najadlam.. ale ja nie chcialam on nacsikal...

Gość mały wóz
nie powiem probowalem tego sportu, i nie bardzo nam lezy tzn partnerka czula po tym dyskomfort a mi znowu az tak bardzo na tym niezalezalo wiec nie praktykuje juz od jakiegos czasu. a te stosunie analne ktore mamy zasoba jednak byly udane , dla niej rowniez i sztuka polega zeby robic to delikatnie i duzo nawilzenia no i najwazniejsze- partnerka musi byc po zrobieniu kupki i podmyciu sie a nie przed. w naszym przypadku przy tych kilku razach ktore odbylismy nie bylo zadnych przykrych zapachow badz innych kakowych niespoadzianke. oczywiscie potem jazda pod wspolny prysznic obowiazkowa i nie pchac sie zaraz po z penisem w inne miejsca ale to chyba podstawy higieny kazdy zna...

Gość pau-LIN_A
ja tak miałam!!! puściłam burkaa i wstyd mi do tej pory spojrzec chlopakowi o czy.. Kochaliśmy się on mówi teraz w tyłek no to ja się zgodziłam ale coś zaczęło gównem śmierdzieć i słyszałam jak on tak nosem ciąga mocniej żeby wyczuć skąd tak śmierdzi i sam wyszedł ze mnie i na tym koniec cały tyłem miałam w kupie mojej...i on przy okazji penisa tez miał brązowego...:(

Gość gośka.szalona
hahahah mi sie tylko zdarzylo ze smierdzialo ....ale kupki nie bylo....

Gość fdfhgjjyj
lool..ludize..to sie cyzta w necie poradniki i LEWATYWE robi. haha,nie moge z ludzkiej glupoty;p

Gość Kocyk
Nie mogę...skoro uprawiasz seks to jesteś chyba dorosłą kobietą więc powinnać umieć się wysłowić,a nie że masz problem z pisaniem o normalnych sprawach :|

Gość gośka.szalona
mam 25 lat,ale niektore rzeczy mnie po prostu smiesza po za tym wszyscy pisza jak im sie podoba wiec czemu czepiasz sie do jednej osoby?:| po za tym o tym słyszy sie czesciejj...

Gość Kocyk
Chyba nie zrozumiałaś o co mi chodzi,no trudno.