sayuri2021 0 Napisano Marzec 29, 2009 Dziewczyny to jak to jest z ta zmiana czasu, a tabletkami ja wzielam dzisaj tak jak zawsze biore o 7.00 rano zegarki przestawiamy do przodu wiec teoretycznie by wyszlo , ze gdyby nie bylo zmiany czasu to tak jakbym tabletke wziela o 6. dokonca opakowania mam jeszcze 1 tydzien tabletek i nie wiem teraz czy skutecznosc bedzie zachowana. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość po cholerę powielasz Napisano Marzec 29, 2009 http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4038366 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Marzec 29, 2009 a myslisz , ze godzina rożnicy wpływa jakos na skuteczność????? 24 godziny i owszem a godzina nigdy nie zmniejsza skuteczności!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sayuri2021 0 Napisano Marzec 29, 2009 no wlasnie tez tak mysle poprzedni razem gdy byla zmiana czasu na zimowy tez bralam o tej samym czasie, moj organizm juz tak jest uregulowany ze zawsze sam sie budzi przed ta 7.00 bardzo czesto przed samym budzikiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach