Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madzialena22

jak sprawic zeby ON był zainteresowany dalsza znajomością

Polecane posty

Gość madzialena22

witam, w czwartek na imprezie poznałam super faceta, przystojny, duze poczucie humoru do tego świetny tancerz...bawiliśmy sie do 5 nad ranem... dałam mu swój nr (nalegał na to;) ) pracuje jako kelner w jednym z klubów, jest tam czesto podrywany, zaczepiany dlategono jest pewny siebie...odezwał sie do mnie tuż po rozstaniu a do tej pory juz nic i tak sie zastanawiam czy dobrze zrobie jesli to ja teraz napisze do niego? czy moze mam poczekac az on sie odezwie i cos zaproponuje...

Jak taki pewny siebie to niech pierwszy zadzwoni :p Jedno jest dziwne zna dużo panienek, to nie wiadomo o co mu chodziło ???

Gość madzialena22
hehe tylko ze akurat propozycje dawania dupy to on ma w pracy na codzien^^ po imprezie cos tam napisał na dobranoc a od tamtej pry nic, skoro nie chciałby sie wiecej odzywac to chyba nie brałby numeru prawda?

Gość madzialena22
"czekaj na jego ruch" - łatwo powiedziec, gorzej wykonać:) jedno jest pewne koleś wie jak sie zachowywac w stosunku do kobiet, a podrywa te którymi sie naprawde zainteresuje, bo kiedy na imprezie podchodziły jakies panny nie był zainteresowany bo jak stwierdził nie były w jego typie...

Gość madzialena22
jasne, dzieki za taką rade, bezcenna^^

Gość ze tak ze nie
ale na poprzednim topiku pisalas cos cyba o tym, że masz faceta, ktorego kochasz? chyba że coś źle przeczytalam to przepraszam... :) nie oceniam, chcialam tylko zapytac czy nie przeszkadza ci to w tym, żeby utrzymywać dalszy kontakt z tym barmanem?

Gość madzialena22
Nie przeszkadza mi to , ponizewaz to jest raczej wolny zwiazek, na odległość. Wolny w sensie ze oboje wychodzimy czasem na miasto, tańczymy, rozmawiamy i poznajemy ludzi jednak nie sypiam z innymi facetami. A jest tak dlatego, ze boje sie wiązac na stałe i byc moze jeszcze nie jestem na to gotowa..a co do barmana ja chciałabym po prostu spotkac sie z nim , pogadac a juz na pewnno potańczyć:)

Gość madzialena22
hehe to znaczy ja nie sypiam z innymi facetami, sorki;)

Gość nKamil
Pożycz od niego 2000 zł i napewno o Tobie nie zapomni :-)))

Gość ze tak ze nie
rozumiem :) wnioskuje wiec ze niezly z niego tancerz?:D:D

Gość madzialena22
Poznałam go w innym klubie, a mówil ze rzadko chodzi na imprezy bo często pracuje a do tego studiuje, wiem ze jest w pracy od 19 w swoim klubie ale kiedy pracuje nie da rady go "wyrwac" bo jest po prostu zajety pracą...