Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _kusicielka_

niewyżyty facet

Polecane posty

Gość _kusicielka_

Nie uważacie ze to dziwne, skoro facet bedacy od 2 lat w stalym zwiazku, ciagle szuka bliskosci z kobieta z przeszłości tzn. obmacuje ja, przy byle okazji ociera sie o nia swoim penisem i tak sie zachowuje jakby chcial zedrzec z niej ciuchy, a przy tym wszystkim robi maslane rozmarzone oczy. Czy to swiadczy o tym ze obecna go nie zaspakaja?

Gość fcukstrated
tosz to jakis zbok!Moze z ta bylo byl tylko ze wzgledu na seksu ,a z ta terazniejsza jest bo jest inteligentna i urocza ,ale beznadziejna w lozku.Nie wiem kto tu nadarzy za facetami

Gość szparek
Może była pociąga go fizycznie, albo jakaś chemia, feromony... Czy z obecną w ogóle uprawia sex?

Gość _kusicielka_
Z obecną uprawia seks, ale nie widac pomiedzy nimi zadnego przyciagania. Eks jest jego idealem pod wzgledem fizycznym i wszyscy widza jak on na nia leci. Ale jak tym krzywdzi obecna dziewczyne!

Gość bgbssdess
a jak wyglada obecna,a jak eks?

Gość _kusicielka_
Obecna jest typem "szarej myszki" ktorą on rządzi, byla jest dziewczyna ktora podoba sie kazdemu facetowi ale nie wyzywajaca, raczej naturalna.

Gość szparek
Wiesz może z jakiego powodu nie jest z byłą?

Gość _kusicielka_
Mysle ze to jest facet ktory musi w zwiazku dominowac, a ona byla na to zbyt inteligentna. Poza tym gdziekolwiek sie z nia nie ruszyl to musial "walczyc" z konkurencja. Moze ona jest poprostu spełnieniem jego marzen erotycznych, jak myslicie?

Gość szparek
Widać nie kochał jej. Przykre.

Gość _kusicielka_
troche zeszlismy z tematu:) nie umiem zrozumiec dlaczego on majac stałą dziewczyne, tak sie zachowuje jakby byl niewyżyty? Jest nie w porzadku w stosunku do obecnej i gdyby ja kochal to by tego nie robil. Ale tak mysli moj kobiecy mozg. MOze ktorys z Panow mi to wytlumaczy.

Gość _kusicielka_
hmmmm...

Gość sgghruurt
opisz wyglad tej,ktora ''podoba sie akzdemu facetowi'',jestem strasznie ciekawa ;p poza tym - jak sie ubiera,jak sie zachowuje? Pyta kobieta, z ciekawosci (moze czegos sie naucze) :) Mysle,ze z ta obecna jest tylko tak ''zeby byc'',wcale mi na neij nie zalezy. A ona tez nie ma do siebie szacunku,dlatego jest z ni mnadal.

Gość sgghruurt
wcale mu na niej*

Gość Midnight Sun
Miałam podobną sytuację, facet jest we mnie zakochany. Jestem od kilku lat w stałym związku, ta osoba też kogoś ma ale pod wpływem alkoholu puszczają mu hamulce;) I nie wiem czy wszyscy faceci tak mają czy tylko pod wływem emocji

Gość dhhh
puszczaja mu hamulce - to znaczy? :P

Gość _kusicielka_
Wlasnie dlatego poruszylam ten wątek, bo też nie wiem co oznacza takie zachowanie, ze facet jak ma okazje, a zwlaszcza pod wplywem alkoholu zaczyna "startowac" do dziewczyny z przeszlosci. I wtedy az caly plonie. Moze mi to meżczyzni wytlumacza???

Gość Aee
odpowiedz na pytanie ''sgggrcostam'',bo tez mnie to frapuje ;p

Do sgghruurt i Aee: bardzo kobieca, figura klepsydry, delikatna i filigranowa, eteryczna. Faceci to wyczuwaja na odleglosc:)

Gość sgghruurt
No ale spsoob zachowania? Otwarta,naturalna,pewna siebie,z poczuciem humrou? Czy po prostu tylko figura zalatwia sprawe ;P A jak sie ubiera, dzinsy i bluzki,czy jkos bardziej sexy?

Gość sgghruurt
up,up ;]

Gość _kusicielka_
hmmm, trudno to tak opisac, poprostu albo sie ma to "cos" albo nie!

Gość taka jedna zolza
Ma poprostu do niej słabość, nadal ją pożąda i tego nawet nie ukrywa