Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zakochać_się_pragnę_On

Miłość najważniejsza w życiu

Polecane posty

Gość zdziwiona*************
Autorze - w prezentacji taktowny i miły , w odpowiedziach niesympatyczny i opryskliwy ? Skąd taka rozbieżność .Który jest prawdziwy ?

dokladnie, opisujesz siebie jako milego i dobrego faceta, opanowanego i cierpliwego, ale juz kilka twoich nastepnych postow, pokazuje twoje oblicze: smutny czlowiek, troche nerwowy ze sklonnoscia do przesady i robienia widel z igly :O Wszystko musi byc po twojej mysli, a slow krytyki pod swoim adresem absolutnie nie uznajesz. Niskie poczucie wlasnej wartosci, zero spontanicznosci i poczucia humoru. Na rartach to ty sie chlopie w ogole nie znasz, nie ma w tobie zycia i tej "iskry", ktora tak kreci kobiety :O Caly twoj 1-szy post jest tak nudny, ze chyba nikt nie doczytal do konca. Taki sobie jestes: pseudo-ideal bez zainteresowan

Gość MIERZ SIŁY NA ZAMIARY
Nie wiem dlaczego facet ani ładny ani brzydki marzy wyłącznie o super piekności. Wszyscy jesteście tacy sami. Bez względu czy macie 20 czy 40 lat. Każdy facet chce tylko młodą dupcię o wyglądzie miss. A te piękne są zarezerwowane dla wąskiej grupy pięknych mężczyzn ewentualnie dla brzydkich lub przeciętnych bogaczy, których z pięknymi będą zdradzać. Przeciętni niech szukają wśród przeciętnych a jeśli ty sam określiłeś się, że jesteś ani ładny ani brzydki to też poszukaj ani ładną ani brzydką będziecie do siebie pasować. Może wtedy będzie mniej samotnych ludzi

Gość niby dlaczego
mamy zadawać się z pasztetami? to już wole być ofiarą rączkowskiej heh

Gość zdecydowanie za MISS
a nawet przeciw PASZTETOM

Gość no to forever alone

Tak jak myślałem. Sama wiejska chołota znudzona życiem, nie potrafiąca czytać tekstu ze zrozunieniem. No, ale w końcu jaka normalna kobieta spędza czas na forum?! Zakompleksniona, sfrustrowana, żałosna, strasząca ludzi aparycją. Wszystko się potwierdziło. Ludzie! na litość boską! macie pretensje o to w jaki sposób reaguję na krytykę?! a w jaki sposób przekazywana jest ta krytyka?! agresją! mam ich głaskać?! Jeżeli jakimś cudem trafi tu inteligentna, pełna wdzięku, polotu i finezji kobieta to mój mail jest widoczny. Raz jeszcze podkreślam - nie oczekuję zupełnie niczego, czego sam nie mogę zaoferować i mam pełne prawo do swoich oczekiwań tak jak i do wyboru urody kobiety, bo świniopasy, które leczą tu kompleksy mnie interesują. Sam jestem atrakcyjny i interesuje mnie przebojowa, atrakcyjna kobieta.

"dupcia marzenie", to co ręci kobiety to ty nie wiesz i nigdy się nie dowiesz, bo z kobiecością to ty nie masz nic wspólnego, o czym chociazby swiadczy twoj wyimagowany nick. Wieje od ciebie wiochą i badziewem na odległość zakompleksieńcu granatem od pługa oderwany. Do pięt mi nie dorastasz, więc daruj sobie nudne swoje wypociny.

Gość goraczka-sobotniej nocy
taki z nieggo facet jak ze mnie zakonnica:D tu na babskim forum, nie ma prawa byc facetow, wiec o czym pierdolicie panie hipolicie ?

chyba sie nie łudzisz, ze otworze i posłucham:P

nie musisz słuchac;) poprostu mam nadzieję ze kiedyś znajdę swą prawdziwą miłośc

Nie ma prawa to byc takiej choloty jak ty, ktora babą moze i jest, ale na pewno nie kobietą. Każdą zainteresowną prawdziwą kobietę, emanującą kobiecością zapraszam na prv. Tutaj już nie marnuję cennego czasu, bo poziom intelektualny chołoty jest żalosny. Pozdrawiam

masz nadzieje ? a jesli ja znajdziesz ale ona ciebie nie bedzie chciala, to co ? powiesz sobie, wydawalo mi sie, ze to ta, prawdziwa milosc:( ja juz nie szukam, milosci nie ma

Gość ZŁOTA RYBKA spełniam marzenie
Jesteś całkiem interesujacy. Lubię pewnych siebie ludzi, bo też taka jestem. Ale ja nie szukam tylko spełniam marzenia....... Pozdrawiam

zakochac sie pragne:D powodzenia, ulzylo ? ciesze sie skoro moglam ci pomoc w wyrzuceniu emocji:D:D

Gość ales ty
denny z takim charakterem to na alaske jedz szukac

:D fajnie sie robi, zeszly sie cipy i sie wyzywaja od cip:D posmarkam sie:D[czesc} i bawcie sie dobrze, bo ja nie ten poziom:D mam skonczona tylko podstawowke:D zaznaczam ze warunkowo:D

nie pomyśle ze to nie ta... zresztą gorączka sobotniej nocy ja jak kocham to nie zostawam, zawsze ta druga strona zostawia, mam kawał serducha i coraz twardszą dupę, a jesli nikt tego serducha nie chce cóż będe szukal dalej... i kiedyś znajdę

przyslij mi to lustro, popatrze, moze uwierze:)

hehehhe postaram się:P:P:P cóz nie jestem idealny moze nawet nadwrażliwy ale żyje i życ będę dalej, jak to mówił mój kumpel z UMk "Boli to kurwa przynajmiej wiesz że zyjesz"

ja tez zyje:( ale co toza zycie

ano nie zaciekawe ale trzeba w cos wierzyc, miec marzenia ze jeszcze sie wszystko odmieni... i wychodzić do ludzi:)

ludzie to ...wilcy w ludzkiej skorze. ale trzeba z nimi obcowac:)

niom "człowiek człowiekowi wilkiem";) ale są i tacy którym można zaufac i oddac w opiekę swoje uczucia:)

zostawiam cie z marzeniami i wiara:) trzymaj sie🖐️