Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Początkująca businesswoman

Jak zarobić, by się nie narobić?

Polecane posty

Jakieś pomysły? Z góry wykluczam prostytucję oraz handel dziećmi, kobietami, bronią albo narkotykami ;-)

Gość pizdaaaaaaa
tez sie zastanawiam:O

Gość BRTK29
na GPW da się zarobić

Tak... i zacznij klikać w reklamy ;-) Na giełdzie trzeba się znać i mieć jednak kapitał :-O. Bogato nie wyjdę za mąż, bo niestety nie mam charakteru kurwy- a bogacze ponoć go preferują. Czekam na kolejne propozycje :-D

Gość Tenefrencja
Ja też nie mam charakteru kurwy, co więcej- w szkole byłam tzw "lamusem" i całe życie wszyscy mi wmawiali, zę sobie nie poradzę, że będę tłukła biedę i do niczego w życiu ne dojdę. A jednak wyszłam za mąż bardzo bogato, w dodatku z miłości- bo mąż tak naprawdę zaczął się dorabiać po naszym ślubie :)

wielbiciel- w mojej pracy (a jestem związana z GPW) mówi się w tej chwili Reksio ;) :D ale za Reksia też nie radzę się brać początkującym...

Reksio powstał na drodze ewolucji, najpierw był po porstu forex, pozniej piesczotliwie Foreksik aż w końcu któregoś dnia jeden z moich kolegów, zjechany po ciężkim dniu pracy uprościł to do Reksik, Reksio ;) taaa, dobra masz pamieć :) mniej więcej łapię, ale zdecydowanie siedze teraz z kontraktach- znacznie przyjemniejsza sprawa i kasa też dobra, jak sie kuma w czym rzecz :D

Dziubus ---> eh, kontrakty jeszcze przede mną, ale skoro tak zachwalasz... :) narazie zachwyciłem się Reksiem, bo możliwości są ogromne, ale idzie mi ze zmiennym szczęściem, choć parę drobnych sukcesów mam już na koncie ;)

wielbiciel- oby więcej takich jak Ty, którzy się tego nie boją i próbują, w końcu fajnie jest zarobić i się nie narobić ;) Pozdrawiam Cie serdecznie :)