Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kwiatuszek 22.

Chciałabym prosic o pomoc

Polecane posty

Gość kwiatuszek 22.

Koncze opakowanie zostal mi jeszcze jeden tydzien. tabletki bralam regularnie zawsze o 7 rano przez ostanie 8 dni nie wspolzylam, robilam cytologie i inne sprawy, ale teraz z narzeczonym chcielibysmy wspolzyc.Dzisiejszej nocy byla ta zmiana czasu a ja nadal przyjmuje tabletki o 7 rano, moj organizm jest przyzwyczajony do tej godziny czy to jakos wplunie na skutecznosc antykoncepcji, czy nie zostala zachwiana, dziekuje za odpowiedz.

Gość kwiatuszek 22.
yasmin

Gość kwiatuszek 22.
dziekuje a mam jeszcze pytanie mysle ze dobrze rozumuje ale wole sie upewnic czuli jak nadal biore o 7 to tak jaby nie bylo zadnej mziany czasowej to wynikalo by ze to godzina 6 dobrze rozumiem

Gość kwiatuszek 22.
no to jak bede brala ten tydzien dalej regularnie o 7 to raczej zabezpieczenie nie ulega zmianie

Gość zakazg
Ja biorę Novynette i koncze trzecie opakowanie, zawsze brałam tabletki o 6 rano i teraz jak zmieniono czas wyszlo na to ze biore je o 7.. czy to cos zmieni? o ktorej teraz mam brac tabletki?

Gość kwiatuszek 22.
jak bralas o 6 to raczej dalej tak bierz, ja pamietam jak byla zmiana czasu na zimowy to tez bralam o tej co zawsze

Gość zakazg
To jesli teraz dalej bede brała o 6 to tak jakbym brała je o 7.. nie wiem czy nie lepiej byłoby przyjmować ich o 5 (bylaby to 6 przed zmiana czasu)... jak myslisz?

Gość kwiatuszek 22.
wiesz co ja nie bede kombinowac wezme tak jak bralam do konca tego tygodnia jak zawsze o 7 rano i tak dzisaj tez wizielam o 7. Za tydzien mam juz przerwe na krawienie z odstawienia wiec jak dostane to sie pewnie mniej bede stresowala.:)i mi ulzy, teraz sie raczej tez mocno nie denerwuje, .ak byla poprzednia zmiana czasu to tez nic nie kombinowalam bralam o 7 moj organizm nie reaguje zabardzo na zmane czasu.

Gość dfgGg
Ja brałam tabletki przez ładnych parę lat i nigdy nie pilnowałam tak dokładnie godziny. Brałam po prostu "rano":). Czasami jak zapomniałam to wzięłam nawet koło południa. Tabletkę nawet można zarzyć do 12 godz, i ciągle jest się zabezpieczonym, brałam Harmonet i nawet na ulotce tak pisało. Mówiła też o tym pani gin. ostatniu w "rozmowach w toku".

Gość taka jedna babka
bo głupie baby nawet ulotki przeczytać nie potrafią! Nigdzie nie jest napisane, że tabletki bierze się o stałej GODZINIE ! Należy je brać o stałej PORZE dnia !!! ludzie czytajcie ze zrozumieniem ! A spóźnienie może wynosić do 12 h. Dla tych głupszych : pora dnia to 4 kolejne godziny ! wystarczy brać rano, albo wieczorem czy po południu, a nie o dokładnej godzinie co do minuty co do minuty trzeba brać tylko Cerazette i Azalię

Gość kwiatuszek 22.
ja ulotke przeczytalam wiec prosze mnie od glupich nie wyzywac, mi pasuje godzna poranna 7.00 przed ta godzina zawsze wstaje i o tej godzinie zawsze biore tabletke, wczoraj tez wyszlo ze wzielam o 7 a bez przesunie godziny wychodzilo by ze wzielam o 6 wiec zadna roznica, bo tak czy siak biore je regularnie dalej