Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panna_karolineczkaa

POMÓŻCIE WYBRAĆ !!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość panna_karolineczkaa

Szukam mieszkania do wynajęcia. Przejżałam i przeselekcjonowałam wszystkie oferty. Odwiedziłam mieszkania. I wybrałam 2 które najbardziej mi odpowiadają, ponieżej wklejam linki. Powiedzcie które wziąć! http://wroclaw.nieruchomosci-online.pl/mieszkania/wynajem/442925.html http://wroclaw.nieruchomosci-online.pl/mieszkania/wynajem/457828.html Podoba mi się niby to pierwsze bardziej, tylko boli mnie to że to w sumie tylko jeden pokój, z tym że urządziłabym sobie je w takim loftowym stylu, ale drugie jest lepiej usytuowane.

Gość panna_karolineczkaa
KTOKOLWIEK?

Gość pogodzona 30
głupie pytanie wiec i odpowiedzi brak:P

Gość kokeczka
patrzac na wyglad to zdecydowanie ten 1 link

Jesli są w tej samej cenie, to chyba wybralabym to drugie, bo jest duzo wieksze, ale pierwsze jest ładiejsze.

Gość panna_karolineczkaa
Dzięki :) No właśnie... pierwsze dużo łatwiejsze, drugie dużo lepiej położone :/ Jeśli chodzi o wielkość... Starczyło by mi pierwsze, tylko że tam wszytsko jest połączone w jedno, nie tak tradycyjnie połączone w pokoje. Z jednej strony podoba mi się takie nowoczesne podejście, z drugiej brakuje mi odzielnej sypialni. Ależ mi się nie chce przeprowadzać!

Gość Cest moi
zdecydowanie pierwsze! a tak swoja droga to zazdroszcze, tez chcialabym zeby mnie bylo stac placic 3000 zl miesiecznie za wynajem mieszkania...

Gość panna_karolineczkaa
wiesz... No przyznaję, troche zarabiam, ale też pracuje non stop i to praktycznie dniami i nocami, bo w sumie jestem programistą i kończę w domu i życia nie mam praktycznie żadnego. A przeprowadzać mi się za bardzo nie chce z jednej strony, ale z drugiej się cieszę. Firma otworzyła pracówkę we wrocławiu i dostałam tam niezłą ofertę, ale to się wiąże z przeniesieniem, i jest to dla mnie idealny moment, bo uwolniłam się niedawno z toksycznego związku, kompletnie nic mnie już w katowicach nie trzyma i nic nie jest lepsze przy zaczynaniu nowego życia niż przeprowadzka :D