Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qna17

house benefit

Polecane posty

Gość zuzannaneczka
zapiepszam z mezem od 5 lat po 12 godz.dziennie,nogi mi do dupy wchodza,mam 3 dzieci,za mieszkanie place 1300,musze chyba zaczac na czarno robic i brac benefity-fajnie ze to przeczytalam,trzeba zaczac sie oszczedzac jak to robia inni i z benefitow dom postawic-ha!dobre

Gość zazdrosnicy
Taki jest Polak dla Polaka!!!!! w lyzce wody by utopil trafia jak ktos ma wiecej,zeeeero pomocy i zrozumienia dla drugiego czlowieka.tylllkoooooo atak by zniszczyc zdeptac. POLAK POTRAFI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sa ludzie ktorzy naprawde potrzebuja pomocy Jesli ktos kombinuje to na zdrowie mu (zal ci d....pe sciska) Angole tez okradaja obcokrajowcow .....podatki zabieraja na rowni z angolami a jak trzeba pomocy to kaza wypie...... do swojego kraju.. mam ich w du....ie i niech ich szlag.... POWODZENIA DLA TYCH CO KOMBINUJA

Gość marioooooooto
wlasnie dlaczego nie mozna sobie chodz troche pomoc dlaczego nie dadza takiuch samych stawek i rpoboty jak angolom luzik pelna wygoda w [pracy a my muusimy zapierdalac za nich za2 osoby angielskie od czarnej roboty my jestesmy czy angol zrobi to czy to nie od tego jestesmy my ktorzy na nich zapier....my