Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sukienusiaaa

suknia vanessa

Polecane posty

Gość sukienusiaaa

witam dziewczyny, proszę was o opinię czy podoba wam się ta sukienka? wiem że podobnych wątków jest tu masę ale ja już się tyle namierzyłam i nie mogę się zdecydowac, mam kilka faworytek, zaraz pokaze wam resztę jeśli mogę http://www.salonloretta.pl/suknie_slubne_917.html

Nie obraź się, ale pierwsza jest po prosu brzydka... strasznie niezgrabny ten dół ma. Druga ładna, chociaż uszyta tak że na biuście wygląda jakby był zbyt luźny materiał i troszkę \"skraca\" sylwetkę nawet modelce. Ale wrażenie niezłe. Ani jedna, ani druga nie w moim stylu, a mimo to obiektywnie piszę- dla mnie pierwsza brzydka, druga ładna...

Gość dsf
ta druga bardzo mi sie podoba

Gość sukienusiaaa
Dzieki za opinie... Co do pierwszej mierzylam ja i naprawde ladnie wyszczupla talie, dol mysle ze sie tak uklada bo modelka na fotce stoi przechylona, nie wiem.. jedynie do tych kwiatow mialam watpliwosci... Druga mierzylam jako pierwsza ktora mi sie spodobala, od razu mi wpadla w oko w salonie i w sumie chyba musze przymierzyc raz jeszcze... czy aby nie skraca mnie i nie poszerza, bo bioderka troche mam...

Gość sukienusiaaa
tak w ogole szukam czegos w miare prostego, bez nadmiaru ozdobnikow, w literke a...

Gość adoru
wybrałas już?

Gość adoru
wybrałaś już?

Gość dieta kekwicka
sorry,ale nie wydaje ci sie ta firma z peirwszego linka to jakos badziewnie robi gore? w sensie biust nie wyglada atrakcyjnie? bo w g mnei strasznie sie to rzuca w oczy o naparwde brzydko to wyglada.

Gość sukienusiaaa
Kupiłam, ale ostateczny wybór padł na inną :) Mystic collection, model tanganica. Już zamówiona.