Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość polishVodka

kraków krakowiacy

Polecane posty

Gość polishVodka

jest ktos moze z krakowa? chcialabym kilka pytan zadac

Gość polishVodka
czy to prawda ,że mieszkańcy krakowa myją się średnio raz w tygodniu i w komunikacji miejskiej nasuwają się myśli o komorach gazowych w Oświęcimiu ?

Gość polishVodka
prawda to czy nie ?

Gość Zabi kruk
Ja zaprosilem dziewczyne na lody na Starowislna, a potem nad Wisle. Ale chyba za wczesnie. Moze do jakiejs kawiarni..

dzięki. na lody chyba jeszcze za wcześnie chociaż:) już wiosna-pozornie... myślałam o jakimś miejscu nie koniecznie kawiarni coś co ma w sobie urok

tak myślałam, że to podszyw :O nietypową randkę hmm :) zależy co pod tym rozumiesz :) Ja polecam niesamowite knajpki i kawiarnie na Kazimierzu :) Może się wydawać zwyczajne, ale tam naprawdę nastrój jest świetny (np. w pijalni czekolady)

Gość etaTowy podszywacz XXI
:p🖐️

Alice- Pozytywka? Uwielbiam, nie wiem czy lokal czy czekoladę :D Raczej się nie włóczę po knajpach, ale mogę z czystym sumieniem polecić Sródziemie na pl. Wszystkich Świętych i lokal w którym wesele urządzam- Pod Złotą Pipą na Floriańskiej. A Kazimierz ma swój urok i można na spacerek pójść, a do knajpki pierwszej lepszej wejść.

hmm nie chciałabym zeby to spotkanie było takie jak wszystkie. chciałabym żeby zapamiętał ja. :) pijalnia czekolady fajny pomysł tylko narazie trochę się ograniczam bo mam uczulenie i ustalam na co ;?