Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beti2520

dlaczego nie moge zajść w ciąże???

Polecane posty

Gość beti2520

Czesć mam taki problem staram sie już od 4 miesięcy o dziecko i nie wychodzi, półtorej miesiąca temu pękła mi cysta ale lekarz stwierdził ze jest wszystko ok zeby zajść a tu nic. Boję sie ze mogą być to skutki po wcześniejszym porodzie 7 lat temu lekarze nie oczyścili mnie dokładnie i zostawili a ono zaczęło sie psóć i było zakażenie. jak myślicie czy to przez to mogę mieć teraz problemy z zajściem?????? Z góry dziękuje i POZDRAWIAM

Gość joojjjjjj
e 4 miesiące to nie tak długo... wyluzuj się, niemyśl tak o tym a dzidziak się zjawi :)

Gość tradycjonalistka
4 miesiące to nie długo.Jak będziesz nieustannie o tym myśleć,to raczej się nie uda.Wyluzuj,zajmij się innymi rzeczami i daj sobie jeszcze trochę czasu.Jednak nie za długo.Czasami jakaś błacha przeszkoda,łatwa do wyleczenia,uniemożliwia zajście w ciążę.Jeśli więc za kilka miesięcy Ci się nie uda,warto odwiedzić lekarza.

Gość beti2520
Ja juz byłam u lekarza a on twierdzi ze jest wszystko ok zeby zajść w ciąże. ale powiedział ze jak do maja nie uda mi sie to zrobi laparoskopie

Gość aizizzz
tylko nierób tak że musi się udac że teraz musi itd bo ci się nieuda - jest mnóstwo kobiet którym myślenie uniemożliwia zajście w ciaże więc wyluzuj i niemyśl o tym!!

Gość beti2520
ja sie staram o tym nie myśleć ale mi nie wychodzi niestety mieże temp i badam śluz a jak przychodzi @ to płacze jak dziecko

Gość joojjjjjjj
spróbuj sobie znaleźć jakieś zajęcie - wiosna, idą święta itd - rób cos żeby niemyśleć i kochaj się spontanicznie bo takie "robienie" na siłe to i na faceta działa - zadbaj o kondycję, ubieraj się przed mężem kusząco - czytaj, gotuj, pracuj - jestes po porodzie piszesz więc masz już dziecko o którym niezapomnij!! niech staranie się o drugie nieprzysłoni ci całego życia czasem!!!

Gość beti2520
ha ha postaram sie zobaczymy co to bedzie czy sie uda bez myślenia i masz racje najważniejsze ze mam córke bo mam juz skarb:-)