Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lady Love

co robic? 7dni przed terminem miesiaczki wystapilo krwawienie

Polecane posty

pisalam juz o tym dzisiaj, ale pod pomaranczowym nickiem, przeczytalam wlasnie o implantacji zarodka, myslicie ze sa jeszcze jakies szanse? opisze wszystko dokladnie, moze mi pomozecie: 3dc stosunek do konca 7 do konca, 8 dc bole piersi, klujacy jajnik 15 dc kolejny stosunek, 17 dc czyli dzis krwawienie :/ czym to moze byc spowodowane? czyzbym dostala okres za wczesnie? ale o tyle dni? nie wiem co mam o tym myslec, prosze was odpiszcie mi a to przeczytalam:\" Implantacja jaja płodowego - w drugiej połowie cyklu, w którym nastąpiło poczęcie, jajo płodowe zagnieżdża się w ścianie macicy. Wywołuje to czasem dość obfite krwawienie, mylone nieraz z początkiem normalnej miesiączki. Nie ma ono wpływu na dalszy rozwój ciąży.

Gość i wszystko jasne
Ja myślę ze okres Ci się przyspieszył,może przez zmianę pogody..

czytam i czytam i widze ze duzo dziewczyn tak mialo, 10 dni od zaplodnienia ( mi by wlasnie tak wychodzilo ) bole podbrzusza podobne do tych miesiaczkowych tylko ze lzejsze ( takie mam ) czasem spadek temperatury ktory po 2ch dniach znowu sie podwyzsza, poczekam jeszcze, bo to jest nie mozliwe zebym dostala tak wczesnie

Gość wyrazy wspólczucia dla
Twojego potencjalnego dziecka Lady Love....

Może być krwawienie okołoowulacyjne (implantacyjne to raczej plamienie a nie krwawienie).

jest krwawienie i plamienie, czytam teraz na forach ginekologicznych, ja nie mam typowego krwawienia, bo cos slabe jest od rana do teraz spokojnie starczylaby mi jedna najzwyklejsza podpaska

Po prostu krwawienie implantacyjne zdarza się niezmiernie rzadko. A na forach rożne rzeczy ludzie piszą - często nie odróżniając krwawienia od plamienia.

I dlaczego uparłaś się na implantację, skoro o wiele bardziej prawdopodobne jest plamienie śródcykliczne?Ilodniowe masz zazwyczaj cykle?

sama juz nie wiem co o tym myslec jutro ide zapisac sie do ginekologa moze on rozchwieje moje watpliwosci

słowa lekarza gin : Już w kilka dni po zapłodnieniu i przebyciu zapłodnionej komórki jajowej z jajowodu do macicy, niektóre kobiety mogą zaobserwować niewielkie plamienie lub krwawienie z dróg rodnych. Jest to wynik zagnieżdżenia się zarodka w błonie śluzowej macicy. Nazywane jest ono plamieniem lub krwawieniem implantacyjnym, jednak należy zaznaczyć, iż nie u każdej kobiety ono występuje. Od tego momentu mogą pojawiać się delikatne pobolewania dołem brzucha przypominające te odczuwane tuż przed zbliżającą się miesiączką nic.. trzeba czekac

i ten niby okres juz mi sie chyba skonczyl, plamienia sa coraz slabsze, temperatura dzis skoczyla do gory o 2 kreski.. ehh tyle ze mierzylam o 5 rano a nie tak jak zawsze o 7.. wiec raczej nie moge jej wliczac

Gość ah te baby
Mam ten sam problem.W 20 i 21 dc spadek temperatury z 37,7 do 36,2 i krwawienie wymagające wczoraj jedynie wykładki a dzis podpaski (ale też jedna spokojnie na cały dzień by wystarczyła). Owulacja była 7 dni temu. Cykle mam długie i nidgy w życiu nie miałam okresu tak wsześnie, krwawien sródcyklicznych tez nie miewałam.I sama nie wiem czy to moze być implantacja. A u ciebie Lady Love coś się wyjaśniło?

Gość ah te baby
temp spadła z 36,7 do 36,2 (sorki pomyliłam sie powyżej)

Gość magdaamama
skoro temperatura spadla to chyba oczywiste ze nie jestes w ciazy...w ciazy utrzymuje sie pdwyzszona temp powyzej 37 stopnii zazwyczaj...

Gość mała pi pi pi
chce zajsc w ciaze help me kochalam sie 8, 11 i 13 dc ( sluz ciagnacy sie, 12 i 13 dc wygladem przypominał białko jajka ) dzisiaj mam 15 dc, sluz nadal jest ciagnacy tylko ze biały, piersi tak jak zawsze mnie bardzo bolały ( od owulacji do okresu ) tak teraz raz pobola ale lekko a czasem nie bola wcale do miesiaczki mam jeszcze jakies 8-9 dni ale wydaje mi sie ze cos mi sie poprzestawialo ( owulacje przewaznie mialam 10 dc tak wychodzilo z testow ) a teraz plodny sluz pojawił sie pozniej niz zwykle wiem ze na objawy jeszcze za wszesnie, narazie nawet sie ich nie doszukuje.. chcialabym wiedziec tylko czy mam jakies szanse? i co o tym wszystkim myslicie 22:46 [zgłoś do usunięcia] dociera do was czy nie zenujące