Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie_pale

ZAISTE SZCZĘŚLIWY TO DZIEŃ! RZUCONE PALENIE!

Polecane posty

Na jakieś 45h zapomniałam o głodzie nikotynowym :D Myślałam w tym czasie o.... depilacji :) Dobry krok do przodu. Nie palę już 0 dni (+ 16g54m34s). Będę żyć dłużej o 0 dni (+ 00g46m30s)! Zaoszczędzone pieniądze: 4,40 zł!

Gość ciągle jestem niepaląca
Nie palę już 0 dni (+ 17g34m03s). Będę żyć dłużej o 0 dni (+ 00g48m18s)! Zaoszczędzone pieniądze: 4,57 zł!

Ludzie na palcie! \"Palenie jest głupie, nie dajac nic - zabiera tak wiele\"

komus kto ma prblem z silna wola i nie moze wytrzymac, to polecam leki, na poczatek TABEX powinien pomoc i zadzialac, a jak nie to polecam kontakt z lekrzaem , niech przepisze wam Zyban, tez podobno skuteczny, albo coz zaufajcie reklamom hehe i zaaplikujcie sobie nikotynowa terapie zastepcza w postaci plastrow gum itd, pozdrawiam i trzymajcie w swoich postanowieniach, bo to one ksztaltuja charakter:)

No mija mi ten pierwszy dzień. Na początku było prosto, potem troche gorzej, pod koniec dnia w pracy myslałam że oszaleje, potem miałam troche kryzysu około 21. Ogólnie spodziewałam się że będzie dużo dużo gorzej :D Jedynym objawem odstawienia nikotyny jest czysto fizyczne ssanie. Strasznie dokuczliwe uczucie. Psychicznie nieźle, nad psychiką umiem panować. Nie chce mi się jeszcze spać, więc może zobacze jakiś film. Nie palę już 0 dni (+ 18g40m04s). Będę żyć dłużej o 0 dni (+ 00g51m20s)! Zaoszczędzone pieniądze: 4,86 zł!

Gość zakretka
Wytrzymaj!!

Gość i jak tam

Nie palę już 1 dzień (+ 11g42m16s). Będę żyć dłużej o 0 dni (+ 01g38m11s)! Zaoszczędzone pieniądze: 9,29 zł! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D ale... noc ciężka była :D

MIja dzień drugi :D Wieczór ogłupiałam się patrząc na tv. Teraz idę spać. Myślałam że będzie gorzej :D DOBRANOC! Nie palę już 1 dzień (+ 22g33m11s). Będę żyć dłużej o 0 dni (+ 02g08m01s)! Zaoszczędzone pieniądze: 12,12 zł!

Gość jak idzie autorko
jak idzie autorko?