Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie_pale

ZAISTE SZCZĘŚLIWY TO DZIEŃ! RZUCONE PALENIE!

Polecane posty

Gość nie_pale

Nie palę już 0 dni (+ 00g01m52s). Ilość niewypalonych papierosów: 0. Będę żyć dłużej o 0 dni (+ 00g00m05s)! Zaoszczędzone pieniądze: 0,00 zł!

Gość wreszcie dojrzalas do decyzji
wyrzuc palenie z glowy !!!! nie pozwol soba rzadzic jest tez swietny ebook,ktory obrzydzi Ci palenie/przejrzyj ebooki/ zycze wytrwalosci i stanowczosci kazdego dnia gratuluje decyzji!!!

Gość nie_pale
O DZIĘKI ZA WSPARCIE! :D Jakoś leci ten pierwszy dzień... Trochę się chce jednak :/ Jestem w pracy, koleżanki wyszły właśnie na papierosa (z pewnością mnie teraz obgadują ;) ). Najbardziej boję się wieczora. Odezwę się później! :D Nie palę już 0 dni (+ 11g02m34s). Będę żyć dłużej o 0 dni (+ 00g30m22s)! Zaoszczędzone pieniądze: 2,87 zł!

Gość NIE PALĄCA KASIA
Wybrałam sobie taki oto nick :D W tym liczniku który wklejam można zaznaczyć że się już nie pali, albo że się jeszcze pali... Jak ja zaznaczę że jeszcze palę to mam tak: Palę już 1993 dni (+ 15g05m32s). Wypaliłem 39872 papierosów. Skróciłem swoje życie o 304 dni (+ 13g58m20s). Na palenie wydałem 10 964,95 zł. Robi wrażenie ! :D

Papieros - wyrób tytoniowy składający się z rurki z cienkiej bibułki (gilzy) o średnicy do 1 cm i długości do 12 cm (zwykle 85 mm), wewnątrz której znajduje się mieszanka tytoniowa zawierająca spreparowane liście różnych odmian tytoniu (lub rzadziej marihuany, cracku czy innych substancji działających narkotycznie).}

Gość a widzieliście jak
wczoraj Pani Szymborska paliła az miło? ciekawa jestem ile Ona sobie lat skróciła bo młoda nie jest:P

Gość ja to myślę
skoro rzucacie palenie, to nei znaczy że bedziecie zyć dłużej skoro w każdej chwili może was rozjechać samochód albo możecie spłonąć w pożarze albo w katastrofie lotniczej

Gość A ile przyjemności
już za Wami; kawka ,papierosek,grill,piwko hmmm a umrzecie i tak:( a w skracanie życia nie wierzę jakoś P:

Mi tam nie chodzi o wydłużanie życia. Chodzi o to że papierosy są: śmierdzące, obrzydliwe, niemodne, że nie można wejść po schodach żeby nie dostać zadyszki, że wszystkie ciuchy śmierdzą, itp. itd. Jakoś leci :) Ale mi się chce coraz bardziej. Wytrzymam Wytrzymam Wytrzymam! Nie palę już 0 dni (+ 12g14m11s). Będę żyć dłużej o 0 dni (+ 00g33m39s)! Zaoszczędzone pieniądze: 3,18 zł!

Gość gardzę palaczami
szkodzą cerze, gdy chcesz rzucić palenie zaczniesz tyć (czyli w ogóle nie warto zaczynać palić :P) , żółkną paluchy od nich:o czy mam wymieniać dalej? :o i tak, powiedzmy to jeszcze raz, głośno: PAPIEROSY SĄ BARDZO NIEMODNE I OBECNIE PALĄ SAMI WIEŚNIACY :O

Ja nie zgrubnę bo będę sie żywic tylko wodą i kawą :D I będę prowadzić ten wątek aż nadejdzie dzień kiedy nie pomyślę ani razu o papierosach.

Gość gardzę palaczami
od kawy też się tyje:P bo spowalnia metabolizm :P

Gość gardzę palaczami
nie myśl o papierosach 😠:P pamiętaj że są złe 😠

Gość gardzę palaczami
woda oczywiście, że moze być :P nawet musi:P najlepiej z cytryną , bo oczyszcza organizm :)

Powodzenia:) a z kawą to ABSOLUTNIE NIE słuchaj bo przyspiesza a NIE spowalnia metabolizm po kawie się nie tyje absolutnie! stwierdzono naukowo że kawa parzona pomaga zrzucić zbedne kg.:P

Gość gardzę palaczami
no na pewno ciężko:o znam ten ból, bo też próbuję rzucić nałóg - czekoladę :P :(

dzięki :) Wiecie co idę do domu, a przyjdę jutro wcześniej i to skończę z rana. Bo już mi się naprawde nie chce tu dziś siedzieć. Napiszę coś wieczorem jeszcze :D A pójdę do sklepu po drodze i sobie kupie różne zdrowe kolorowe soczki :D Zawsze poprawiają mi nastrój. PAAAAA

Już w domu. Przewietrzyłam się odrobinę i jakoś mi przeszło to \"ssanie\". Ależ bym już chciała żeby był czwartek! Psychicznie jest ok. Nie ciągnie mnie jakoś żeby zajmowac czymś ręce, nie mam żadnych odruchów. Fizycznie! Fizycznie mnie ssa w buzi. Konkretnie w tym miejscy brakuje mi tej nikotyny. I denerwuje mnie to jak kamień w bucie :D Eh.... po co było zaczynać!