Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

słit

Olał mnie?

Polecane posty

Widziałam się z facetem właściwie 3 razy. Przyjechał do mnie z zagranicy. Mieszka w moim mieście,ale na stałe przyleci dopiero za 3 miesiące. Podczas tych kilku spotkań często przebywał u mnie. Fajnie spędzaliśmy czas. Ja również starałam się,zeby jego pobyt w Polsce (ze mną) minął jak najlepiej. Tydzien temu wrocil zagranicę i nie dzwoni juz tak,jak kiedys (4 razy dziennie) plus smsy. W ciągu tygodnia zadzwonil 4 razy. A przez prawie 2 dni w ogole nie mielismy ze sobą kontaktu. Ja nie pisałam,on również. Dzisiaj dostałam smsa,co u mnie slychac,dlaczego się nie odzywam. Odpisałam: \"Wszystko ok\". Na co on : \"Krótko i zwięźle...\". Zastanawiałam się,zeby napisać mu maila. Albo w tą albo wewtą,bo nie wiem,czy jest sens kontynuowac znajomość. On zachowuję się,jakby chciał i bał się. A może to tylko gra? (u faceta 30-letniego?)

nie dzwoni juz yak jak kiedys (4 razy dziennie) :O Oj ty biedna.. Zapewne cie olal, a swoja droga to musisz sie chyba bardzo nudzic

Nudzić? Przestań. Postawiłam normalne pytanie,bo ja być może nie patrzę na to realistycznie.

Gość eeeeeeeeeeeee.........
zadzawoń umów się i wyjaśnij z rozmowy bedziesz widzieć, czy olewa, bawi się Tobą czy jest zainteresowany Wszystko na ten temat......

bo na początku tak jest, że facet wydzwania, pisze itp itd, żeby zyskać w oczach kobiety. Jak już zyska o czym świadczy twoje zaangażowanie to przestaje AŻ tak zabiegać. I to chyba normalne. Poza tym telefon za granicę jest drogi. Facet dzwonił 4 razy dziennie, myślisz że ile za to zapłaci? Poza tym - kolejny błąd. On Cię sprawdzał z tym nieodzywaniem się przez 2 dni a Ty zamiast napisać normalnie, z uśmiechem, to walisz głupim \"wszystko ok\" Jesteś na niego zła że się nie odzywał? ale Ty też się NIE ODZYWAŁAŚ i mógł pomyśleć to samo! Sama sobie niszczysz znajomość.

Ale to jest dopiero poczatek! Wiem,że telefony nie są tanie... On ma również polski numer. Chodzi mi głównie o to,czy brnąć w to dalej,bo jakakolwiek zmiana może coś powodować. Nawet inny sposób pisania. Myślę,że nie ma sensu brnąć dalej w coś,co nie sprawdzi się na normlanym gruncie.

Być może za bardzo powaznie biorę to do siebie,ale musze też wiedzieć na czym stoję. On przyleci dopiero za 2,5 miesiąca. Przecież muszę wiedzieć,czy czekać,czy poprostu życ własnym życiem...

ale skąd wiesz, że się nie sprawdzi? Skoro było ok, dobrze się dogadujecie? I tylko dlatego, że już nie dzwoni 4 razy dziennie TY twierdzisz, że się nie uda?? Może wyluzuj trochę, gadajcie raz na jakiś czas, poczekaj te 3 mies aż wróci i wtedy podejmij decyzję?

Gość zloo ma racje
Dziewczyno tez moglas do niego zadzwonic. Chlopak nie chce byc nachalny na poczatku znajomosci a Ty juz kalkulujesz czy go nie olac. Jakby wydzwanial do Ciebie 20 razy na dobe to bys pomyslala chyba pracy nie ma, bo nie mialby tyle wolnego czasu itp. A swoja droga to nie mozecie sie jakos przez gg lub maila porozumiewac? Relax kobieto :)

"Złooo" - jasne,mogę poczekać,tlyko wiesz,co jest dziwne? On na początku robił plany. Mówił,że bedziemy razem,będziemy mieć dzieci,że tyle dobrego mi może dać. On to mówił,nie ja!! Ja byłam zaskoczona! Robił wielkie plany. Teraz,jak przyjechał,chyba zobaczył,ze zaczęłma się angażować. Zrobiłam mu obiad,starałam się,żeby było dobrze. A on,jakoś dziwnie...

Wcześniej gadaliśmy bardzo często na gg. Teraz on nie proponuje. Jak ja zaproponuję,to on pogada 10 minut,następnie dzwoni i mówi,że jest zmęczony po pracy i lepiej trochę pogadać przez tel. (o dupie Maryni). Tylko z tych rozmów nic nie wynika.

Gość no taa 3 razy sie spotkaliscie
a Ty biedna juz niewiadomo co sobie wyobrazasz :o:D

Jeju,ja sobie nie wyobrażam!!! On sam takie wrażenie po sobie zostawił. A jeśli chodiz o te "dzieci itd",to też sam mi to mówił!

Widzialiśmy się 3 razy,ale podczas tego czasu spędzialiśmy ze sobą prawie non stop 7 dni,bo na tyle przyjeżdżał.

A poza tym,to ja ostatnio pisałam pierwsza.On tylko zdawkowo odpisywał...

Gość fggfggfgf
na moje oko, a mam juz pewne dosw. w tego typu facetach, to ten facet ma cos z garem nie tak, typowy samotny 30 letni egoista, ktory nie chce byc w zadnym zwiazku i dobrze mu samemu ;) chyba ze co chwila to w inych zwiazkach ;) daj sobie z nim spokoj, nic z tego nie ebdzie, jemu w ogole nie zalezy na tobie, ja tak to widze. i uwazaj na takich facetwo kolo 30, tacy sa najgrosi i najbardziej niedojrzali. lepie poszukac kogos mlodszego, nie sa ejszcze tacy zepsuci, pozdrawiam

Gość fggfggfgf
hehehe tacy pajace zawsze na poczatku gadają jakies bzdury o dzieciach i jakies inne plany, moze chcial tylko cie wykorzystac, nic poza tym, odpusc sobie dziewcyzno i nie angazuj sie, od razu widac przeciez co to za typ, sam nie wie czego chce, tacy najgorsi, serio. najlepiej zerwij kontakt bo potem bedzie za pozno i mozesz tego zalwoac

Dobrze powiedziane, z tym egozimem. Po moim doswiadczeniu (a bylam dlugo z facetem-2 lata straszym),myślałam,ze starsi sa rozsądniejsi,ale tutaj wszytsko się zgadza!! Chyba mu poprostu to napiszę. Nie uprawialiśmy seksu,ale \'momenty\' były... To ma znaczenie?

Gość offlove
tez mam taką sytuacje. niestety mysle ze czasami mozna trafic na swietnie rozgrywającego "mecz" damsko-męski faceta. No i niestety łapiemy sie na te plany, dzieci i inne chwytające za serce brednie. A pozniej zimny prysznic, a własciwie lodowaty taki ze serce zamarza.

Gość offlove
Szkoda ze nie ma takiego wyłącznika on/off zeby mozna było nie przezywac, skupic sie na sobie i zapomniec szybko. Bez tego przezywania byloby łatwiej. Ja niby sobie wszystko wytłumaczyłam ze jesli zniknł po 1,5 miesiąca nagle, bez słowa to tu nie ma co przezywac tylko dziekowac bogu ze zniknoł po miesiącu a nie po 5 latach. Uwazam ze dranie powinni byc gdzies zamieszczani na jakiejs stronie. jest jedna taka strona dontdatehim.com ale nie polska. Ale chyba trzeba byc czujnym i ufac intuicji. Moja mowiła mi ze to dran ale on mnie tak pieknie przekonywal ze nim nie jest (kwiaty, romantyczne randki, plany na wakacje,no i jeszcze ajlepsze: boze nie wiem jakie było moje zycie zanim poznałem ciebie.) Ludzie są okrutni. Mam nadzieje ze mimo takich ludzi pozostane szczera i otwarta ale mądrzejsza o to ze zaufanie to ma sie tylko do siebie.

\"Offlove\"- zgadzam się. Wiecie co? Napisałam do niego wczora maila. Takiego szczerego. M.in.,że jeśli nie mamy zamiaru dalej się poznawać,to trzeba to zakończyć jednym cięciem i tyle. Dziś zadzwonił i powiedział,że nie wyobraża związku na odległość (że ja tu,on tam),że chce utrzymywac kontakt,ale jak to się rozwinie,to dopiero po jego powrocie (czyli za 2,5 miesiąca) będzie wiadomo. Zawracać sobie nim głowę? Czy żyć swoim życiem do czerwca?

Gość szkoda czasu na niego
Po prostu zyj swoim zyciem a moze akurat spotkasz fajnego faceta na swojej drodze. Zreszta watpie aby on byl ci "wierny" do tego czasu.

Tak. Nie będę się zamykać na facetów do tego czasu. My właściwie w związku nie jesteśmy. To dopiero miały być takie "zadatki"... A czy będą?

Gość fggfggfgf
kobieto nic do ciebie nie doceira a pisalam ci wczoraj. dobrze ze znim nie spalas to po pierwsze. po drugie dobrze ze napisalas mu tego maila, teraz juz wszystko jasne jak on do tego podchodzi ;) on cie nie kocha, nie ejst nawet zakochany wiec odpusc go siebie. co do tego ze starsi rozsadniejsi... to jest wielki bląd tak myslec, ja tez sie keidys na tym przejchalam. teraz znam chlopaka, narazie tylko przez neta, pare lat mlodszy ode mnie a powiem ci, ze dojrzalszy od niejednego 30stolatka. dlatego odpusc sobie szukania chlopa wsrod facetow kolo 30 bo sie tylko przejedziesz. jak taki ma 30 lat i ejst samotny to od razu wiadomo co to za typek. i prosze cie zerwij kontakt z tym gosciem, bo tylko sie meczyc bedziesz, on i tak cie nie kocha do tego egoizm i brak uczuc do ciebie czuc na kilometr. pozdraiam

Gość fggfggfgf
jakby facet kochal to nie byloby to dla niego problemem ile was dzieli kilometrow. to tylko taka wymowka, na odczep sie. kontakt z toba chce miec, wiesz moze chodzi o seks, liczy na cos. nic poza tym raczej.

Gość ncvdfrty
do "fggfggfgf" jakby facet kochał? Przecież widzieli się 3 razy, jak koleś już mógłby się zakochać?! No pomyśl trochę. Moim zdaniem w sumie powinniście utrzymywać kontakt przez te 2,5 miesiąca ale jednak znajomość może dokładniej się rozwinąć dopiero jak on wróci, może nie lubi pisać przez gg i woli dzwonić, no ale za często to też nie chce żeby pensja mu na telefon nie szła:P także wydaje mi się, że jest zainteresowany, ale zobaczymy za jakiś czas.