Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

słit

Olał mnie?

Polecane posty

a ja proponuje narazie wyluzowac.oczywiscie utrzymywac kontakt...zdzwoni pogadac,napisze odp, albo i samej napisac ale tak na luzie jak do dobrego kolegi a co z tego wyjdzie??dobrze on stwierdzil ze okaze sie po powrocie...nie znacie sie zbyt dobrze wiec nie ma co za duzo sobie w glowie planowac.przyjedzie bedziecie mogli czesciej sie spotkac lepiej poznac a jesli jestescie dla siebie to cos z tego wyjdzie napewno

\"Fggfggfgf+ - nie zgadzam się z Tobą do końca. Tak,jak pisze \" NCVdfrty\",jak on może mnie kochać? Jak może być zakochany nawet? Może być co najwyżej zauroczony. Tak uważam. Zgadzam się również z \"pora zacząć\". Wiecie,co? Być moze on zobaczył,że ja się trochę zaangażowałam emocjonalnie. Oczywiście w dzisiejszej rozmowie telefonicznej zaprzeczyłam temu. Czyli mam utrzymywac kontakt ot taki, na stopie koleżeńskiej? Przyznam,że jak głupia zaczęłam się fochować po tym,jak on ostatnio nie dzwonił tak często... A moze jest również tak,że boi się mi powiedzieć,że ma mnie na całej linii gdzieś... Chociaż z drugiej strony,gdyby tak bylo,pewnie napisalby mi (przecież i tak jest za granicą). Niby głupi problem,ale mnie trochę przytłacza...