Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pandonpandona

Powiem wam cos- kafeteria to jednak najlepsze forum.

Polecane posty

Gość pandonpandona

Pare dni temu przenioslam sie z kafeterii na forum wizaz.pl Kafe mnie niezmiernie wkurzala, ze duzo jest podszywaczy, ze ludzie pisza pierdoly- i nie ukrywam ze nadal mnie to wkurza. Ale po tych paru dniach spedzonych na wizazu stwierdzam ze kafe to forum nie do pobicia. Wizaz jest dziwny- jak zaloze tam 3 topki dziennie to ludzie na mnie krzywo patrza i zaraz sie dra czemu nie znajde podobnego watku na forum i nie dopisze sie do niego tylko zakladam nowy. A wyszukiwarka tam dziala beznadziejnie- cos na wzro ten kafeterowskiej- a wiec jest do bani i nic tam w niej nie mozna znalezc. Na kafeterii podoba mi sie to ze mozna zakladac tyle topickow ile sie chce, ze jest wolnosc slowa i w ogole fajnie jest :)

Gość lojejkuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
pandonpandona Pare dni temu przenioslam sie z kafeterii na forum wizaz.pl Kafe mnie niezmiernie wkurzala, ze duzo jest podszywaczy, ze ludzie pisza pie**oly- i nie ukrywam ze nadal mnie to wkurza. Ale po tych paru dniach spedzonych na wizazu stwierdzam ze kafe to forum nie do pobicia. Wizaz jest dziwny- jak zaloze tam 3 topki dziennie to ludzie na mnie krzywo patrza i zaraz sie dra czemu nie znajde podobnego watku na forum i nie dopisze sie do niego tylko zakladam nowy. A wyszukiwarka tam dziala beznadziejnie- cos na wzro ten kafeterowskiej- a wiec jest do bani i nic tam w niej nie mozna znalezc. Na kafeterii podoba mi sie to ze mozna zakladac tyle topickow ile sie chce, ze jest wolnosc slowa i w ogole fajnie jest w sumie prawda inne fora sa takie sztywne a to takie wyluzowane i mimo glupich podszywaczy mozna sie sporo dowiedziec i o rozne rzeczy zapytac.

Gość pandonapandona
Nie wierzysz Mervin to nie. Twoja sprawa. Chcesz to wejdz na wizaz i zobacz sobie ze mam tam topicki, a nick taki sam jak ten powyzej.

Gość pandonapandona
chetnie ci obciagne

Kafeteria jest pełna podszywaczy- no i dobrze, inaczej zycie było nudne tu, ale jest tez nie dla wszystkich- najwiecej tu jest niestety małolatów, ludzie ok. 30-tki nudza sie tu, 30 latek raczej nie pogada sobie powaznie z 15 letnim dowcipnisiem, no chyba że chca sobie razem jaja porobic to co innego

Gość pandonapnadona
dobra a teraz idę poogryzac trochę kory z drzew 🖐️

Gość uk subs jest gupi
byla pelna podszywaczy :o teraz to raczej bardziej przypomina szalet miejski anizeli dobry podszyw 🖐️