Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kałłołinka

Mój znajomy zgrywa bogacza, a jest biedny. Co o tym myślicie?

Polecane posty

Gość kałłołinka

Moj znajomy jest strasznym szpanerem i zgrywa niewiadomo jakiego bogacza. Ostatnio kupił sobie auto za 40 tys.zł - były to jego wszystkie pieniądze, jakie zarobił przez kilka lat za granica. Jezdzi powolutku, aby wszyscy go dobrze widzieli i szpanuje. Ten znajomy ma 26 lat, ma narzeczoną, mieszka w domu na kupie z 14-osobową rodzina, gdzie wszystko jest stare, zagrzybiałe, rozlatujące się. Obraz nędzy i rozpaczy, ale piękne auto stoi przed tym rozlatującym się domem.

Gość fddf
a co cie to obchodzi ? Jego sprawa jak chce tak zyc ...

Gość Oliwia_Puławy
odczep się od niego tyrał, zarobił, to se kupił nich się cieszy, jego sprawa

Gość tabela osa
a ja mam sąsiada który obok mnie ma piękny dom a przychodzi do mnie po 20 zł na śniadanie dla dzieci, wzięli ode mnie lodówkę, bo miałam dwie.

Gość kałłołinka
tylko powinien najpierw sie zastanowić, czy utrzyma taki samochód, skoro zarabia 7zł na h, a auto ma silnik 2.0 i jest na benzyne. Wiem, że to jego sprawa i nie czepiem sie, tylko to troche śmieszne taki szpan. Nie własnego mieszkania, mieszka na kupie z rodzina, z bratem na jednym łóżku spi, a lansuje sie na super biznesmana :)

Gość fddf
a moze przestaniesz zazdroscic ? Co ci to daje ?

Gość Oliwia_Puławy
okej, jest to trochę ...nierozsądne ale trochę go rozumiem - to może wynikać z tego, że żył od dziecka w biedzie i wiesz - jak zarobił - to chciał się psychicznie odgiąć, mieć COŚ SWOJEGO, nawet dużym kosztem

Gość tak kałołinko kochana
a chces lizaka?

Gość nie ma na to gotowej recepty
a co Was obchodzi na co kto wydaje swoje pieniadze?

zeby zgrywac bogacza to trzeba miec auto co najmniej 5 razy drozsze. A za 40 tys? nowa, bardzo srednia klasa albo stary rupiec, tak czy siak nic specjalnego i dziwi mnie ze az tak cie to rusza.

Gość kałłołinka
Nie wiem, dlaczego posądzacie mnie o zazdrość. Nie znacie i nie wiecie, że nie musze mu zazdrościc, bo jestem wdzieczna za to, co mam. Chodzi tylko o to, że dziwi mnie, kiedy ktoś woli mieszkać na kupie razem z liczną rodziną w złych warunkach mieszk., ale może sie za to pokazać przed znajomymi. pewnie macie racje,że chce sobie wynagrodzic biedne dzieciństwo.

jesteś głupia autorko dlaczego starsz sie ośmieszyć tego człowieka i wyszydzasz ? że śpi na łóżku z bratem itp dlaczego kpisz sie że ma brzydki dom ? skąd tyle jadu i zajadłości ? To jego pieniądze i wydaje na co chce może nie chce już inwestować w dom po planuje nowe ? Skąd możesz wiedzieć ile ma pieniędzy ? Czasami ludzie nie przyznają sie że mają więcej. Jedna osoba kupuje coś a czegoś nie a a druga komentuje że powinna kupić to a nie tamto - nonsens. Typowy pusty zajadliwy polaczek z ciebie.

Gość kałłołinka
aliksandra chyba z ciebie typowy polaczek, skoro jedziesz po mnie, choc nigdy mnie na oczy nie widzialas. NAUCZ SIE CZYTAC, DZIECKO! NIE WYSZYDZAM, TYLKO OPISUJE JEGO SYTUACJE MATERIALNĄ!!!!! Chciałam ją Wam nakreślić, a nie wypuszczac jad (jak to okreslilac)