Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ziolaczka

dziewczyny pomożcie!

Polecane posty

Gość ziolaczka

zawsze marezyłam o weselu jak z bajki. piekna okolica, ładny samochod i wogóle. od zawsze podobaly mi sie sukienki ktore pasuje do tych okolicznosci najbardziej czyli księżniczkowate. chcialam miec piekna rozłozysta suknie (nie jakas nasadzoną wszytskim do przesady) ale ogolnie z rozlozystym dolem, trenem itp. jednak moje marzenia sie komplikują gdyz sama jestem niska, a do trego moj rzyszly mąż tez jest bardzo niski (mojego wzrosu) i na dodatek batdzo szczuply. zdaje sobie sorawe ze pomijajac to ze ta suknia mnie poszerzy to jeszcze mega owiekszy i nie bedziemy razem dobrze wygladac. wiec niestety suknia musi byc delikatna i przypasowana. moze mozecie mi dać jakies propozycje sukni delikatnych ale zarazem takich narawde ładnych i nie bardzo ubogich? macie jakies pomysły?

Gość czarna koala
hehe wiesz, ja tez jestem niska (160cm niecałe) a bede miec wlasnie księżniczkowatą suknię na podwójnym kole. babki w salonie bardzo mi odradzały, ale cóż - przymierzyłam i to jest to. musisz isc pomierzyc różne typy sukni, zobaczysz w czym sie samej sobie najbardziej podobasz...

to zalezy przeciez jak ejstes niska. bo jak mas zponizej 160 to faktycznie takie suknie nie dla ciebie. a przeciez najwazniejsze zeby suknia byla dobrana do ciebie a nie ty do sukni bo wtedy tylko bedziesz ladnie wygladac:)

Gość ziolaczka
ale wlasnie tu chodzi przedwszystkim zebysmy razem ladnie wygladali. gdybym zalozyla wielka suknie to zaslonilabym go calego. mam 160cm.

Gość zolwikk
ale zes se konusa wybrala :-) matko. zenada

Gość to on karlem jest
no to zajebiscie beziecie wygladac hahahahahah

Gość ziolaczka
no on ma 170cm. nie wiem czy to taki karzeł. dla mnie to nie wazne. wazne to co ma w glowie. a swoja droga naprawde niektore dziewczyny sa beznadziejne

Gość zolwikk
sama jestes beznadziejna jak masz tylko w glowie wymarzona beze i to najwiekszy problem

Gość czarna koala
no to weź sobie suknię z mniejszym kołem, pojedynczym, góra podwójnym. idz poprzymierzaj, mówię CI. mozesz się mile zdziwic :)

Gość ziolaczka
zolwikk troche nie zrozumialam twojej wypowiedzi. o co ci chodzi. a zreszta nie wazne. nie mam zamiaru sie tu kłócić. ale nie wiem co to ma do rzeczy czy ktos jest niski czy wysoki. poprostu chcialam poiznac opinie w jakiej sukience bede najlepiej wygladac

Gość plaplapla
zes sobie wybrala niskiego niemeskiego kolesia to teraz masz. a probldem tez masz zajebiscie wazny. naprawde. co ty masz w glowie?siano?

Gość ziolaczka
czarna koala dzieki za rady. masz racje najlepiej isc i mierzyć. a mozesz wkleic linka do swojej sukni?

Gość ziolaczka
a to jest jakas regola ze jak niski to nie meski? jeszcze bys sie zdziwilia. to ty masz siano w glowie. ludzi nie ocenia sie po wygladzie. a problem mam taki jak wiekszosc dziewczyn an tymforym. JAKA SUKNIA...? to czesty temat tutaj i nie wiem co w tym dziwnego.

Gość ssłońce
Do jakiej budowy kobiety pasują takie rozłożyste suknie? Do mocnych dużych kobiet czy do drobnych?

Gość ziolaczka
ssłońce - mnie sie wydaje ze takie suknie pasuja do kobiet wysokich ale bardzo szczuplych. ale moze sie myle

Gość czarna koala
nie wam rozstrzygać czy jej przyszły mąż jest męski czy niemęski, i to tylko na podstawie wzrostu. bez chamstwa poproszę. autorko nie przejmuj się tymi tekstami. tak jest jak ktos nie ma nic do powiedzenia, ale mimo to gada.

Gość zolwikk
taktak. na poewno bardzo bym sie zdziwila :/

Gość evvvunia
ja nie moge co za ludzie. jacys porabani. wy idzcie sie leczyć!!! jak mozna byc takim downem. ja tez mam niskiego faceta i uwazam ze jest najbardziej meski ze wsyztskich. po za tym sexowny, uroczy i niesamowity!!! nie jak ci wszyscy wielcy i pusci z pasemkami na glowie itp. to jest dpiero zenada! ci wszyscy lalusie z solarium!!!

Gość zolwikk
a kto mowi o wielkich , z pasmekami na glowie i po solarce :-/ moze to jakis z twoich bylych ?

Gość ziolaczka
no zdziwila by sie. ale nie mam zamiaru cie przekonywac!!! ale to ze oceniasz ludzi o wygladzie czy wzroscie nie swiadczy o tobie zbyt dobrze.

Gość evvvunia
zolwikk to byl tylko przyklad tego ze piekby nie znaczy dobry i madry!!! swoja droga ciekawa jestem jaki jest twoj typ faceta

Gość czarna koala
ziołaczko ja już gdzies niżej podawałam link do mojej kiedki - jest temat "to ta" - i to ta :) mi panie też mówiły ze dla drobnej i nieszczupłej (ja mam taką przeciętną budowę ciała, gruba nie jestem, ale zwiewna też nie, mam duuuży biust) to takie na halce co najwyzej, z luznym dołem - a wyglądałam w nich nieładnie, jakbym była w piżamie. przymierzyłam wreszcie te kiecke - i nawet panie stwierdziły ze jednak tak, taki kroj musi byc. mierzenie to jedyny sposób :) jak CI jakas kieca wpadnie w oko to sciągaj w wieszaka i mierz. masz pełne prawo wybrzydzac we wszystkie strony :)

Gość zolwikk
jak to jaki normalny. wysoki nie zbudowany za mocno . wiem ze liczy sie charakter podejscie do zycia itd. ale kurcze no. malego ch;lopczyka bym sobie nie wybrala ktory wygladal by mikro bo lubie czuc sie bezpioecznie przy moim mezczyznie a taki kransal raczej tego by mi ie dal.

Gość czarna koala
super zolwiku, znamy Twoje zdanie, pozwol ze je teraz w pelni swiadomie zlekcewazymy jako nie przystajace do tematu. i wrocmy do sukni :)

Gość evvvunia
no nie wiem. ja tam prz moim czuje sie bezpiecznie. momo tego ze jest niski. gdybys zakochala sie w niskim to nie bylabys z nim tylko ze wzgledu na wzrost? Piszesz ze niskiego bys sobie nie wybrala ale milosci sie nie wybiera!!! Moj mimo ze jest niski to wszyscy mi go gratuluja bo jest takim niesamowitym czlowiekiem. dusza towarzystwa. chyba nie ma osoby ktora by go nie polubiła. a przy okazji nigdy nie pozwala sie nudzic i wogole. nigdy bym go nie zamienila na nikogo

Gość zolwikk
nie no spoko. kazdy lubi co innego

siano w lbie to trzeba miec zeby oceniac kogokolwie na podstawie wzrostu czy wygladu albo dobierac sobie wg tych kryteriow partnera. ziolaczka: wez moze sukienke, ktora jest lekko rozszerzana u dolu ale bardziej w ksztalcie litery A. Tren moze byc jak najbardziej. Ja tez mam 161 cm wiec znam twoj bol;) pyatnie czy jestes szczupla czy mniej. daj znac po przymiarkach w salonach. Moj typ to suknia troche bezowata, wrzuc w wyszukiwarke Benjamin roberts 911 to zobaczysz. Wydaje mi sie ze ona nie przytloczy mnie, chco to sie okaze po przymiarce. Podobna tez jest Mimosa z emmi marriage.

Gość ziolaczka
czarna koala - sliczna ta twoja suknia. wlasnie takie mi sie podobaja! a kiedy slub? duzo wczesniej musialas zamowic?

btw zolwik gdzie ty mieszkasz ze musi ci facet bezpieczenstwo zapewniac?? chodzi za toba z bejsbolem i pilnuje zeby nikt ci nie zrobil krzywdy na ulicy?:D

Gość evvvunia
zolwikk nie odpowiedzialas na moje pytanie. czy gdybys sie zakochala w niskim nie bylabys w nim ze wzgledu na wzrost?