Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zielonooka_iris

niedopieszczenie

Polecane posty

Gość ciassteczko
cale zycie bedziesz go zdradzac skoro juz to robisz;)

Gość lusia987
Tak jedni maja problem ztym że mężczyzna nie chce inni z tym że nie wiedzą z którym mężczyzna:))tak jak ja. U mnie w związku zawiało nudą. Mam ochote na skok w bok ale z jednym konkretnym mężczyzną-tylko nie wiem czy on tego chce.

nie porównuj nudy do braku potrzeb.Nudę można uleczyć ,atrakcyjnością, seksapilem.Brak potrzeb jest nieuleczalny to tak jak chcesz kogoś zmusić do jedzenia jak nie ma apetytu i jest syty.

Gość lusia987
No zgodzę się z Tobą.Ale to nie porównywanie

odpowiadam na pytanie Kobieta ma to do siebie ze właściwie każdego faceta możne mieć Musisz być tylko atrakcyjna seksualnie (wcale nie musi to być uroda) Sprowokuj spotkanie, wypijcie trochę alkoholu i sobie go \"sprawdzisz\"

Brawo Facecie! Niby to takie proste... ale nie zawsze się udaje... Niestety. Sądzę, że Iris ma problem sięgający głębiej. Ona chce potwierdzenia swej kobiecości i określenia się wyraźnego. I tu jest rzecz cała. Witaj T widzę, że 5 rano Ci nie wystarcza...

nie udaje się bo partnerka (podrywaczka, uwodzicielka ) ma za mało seksapilu.Ten seksapil tłumiony jest już od najmłodszych lat przez nasze społeczeństwo.

Gość hmm.........
Powiedz swojemu facetowi, że masturbacja to też grzech, ciekawe czy zrezygnuje z tego. Bo nie wyobrażam sobie, ze on sie nie masturbuje i nie współżyje. Dziwny człowiek, ja bym uciekała gdzie pieprz rośnie. Jeśli go kochasz, to po co masz go ranić zdradzając z innym? Lepiej się rozstańcie, bo oboje ucierpicie w tym związku, on potrzebuje jakiejś cnotki, bez potrzeb seksualnych.

Iris jak chcesz dostać porady od poetyckich dziewczyn wejdź na inny temat. Tu większość z nas jest zgodna - powinnaś coś z tym zrobić. Najlepiej chcąc ratować swoje życie seksualne - rzuć go i zacznij żyć jak normalna kobieta w twoim wieku. Z normalnymi potrzebami. A ten kolega ze studiów - wolny jest? hihi?

A w sytuacjach erotycznych - na pewno takie są jak się zachowujecie. Tylko nie mów, że on odwraca głowę jak dziecko któremu nie wolno patrzeć na pewne sceny?

Ty byś sie nie odwrócił T. W końcu czymś swe treningi muszą być podładowane. Dziewczyna ma problem ze swoim. Ja bym go zlała. Zaproszę cię do tematu 5 rano tutaj tam na pewno nudzić się nie będziesz :)

Gość zielonooka_iris
podczas peetingu zachowuje się całkiem normalnie - tzn jak zdrowy facet. tyle ze przekraczac granicy nie chce. do slubu póki co nam nie spieszno, bo w ogóle mamy w wielu sprawach różne zapatrywania na życie. i co... tak jeszcze z 5 lat mamy poczekac? :/ odpowiadając na wczesniejsze pytanie - kolega wolny :)

Gość zielonooka_iris
a z masturbacji nie zrezygnuje, bo mowi ze sie od tego uzaleznil i boi sie, ze od seksu tez moze. ale spowiada sie z niej regularnie i nie chce tego grzechu poglebic seksem ... jakkolwiek dziwnie by do nie brzmiało :)

Gość powiadaczka
hmm... ja chyba robilabym podobnie. jak facet dobry, to go trzymaj na meza. a mlodosci pouzywaj z kims innym. jak on nie umie, to juz jego problem :)

Gość nkgdr
ej, a ja ją rozumiem. to naprawdę problem... smutne :(