Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Stojący przed szansą

Starsza kochanka?

Polecane posty

W skrócie: mam 27 lat, interesuje się mną kobieta 36 letnia, nie do końca w moim typie (bardzo duże biodra, duże ramiona ale i baardzo duży biust), ona nie ma nikogo, rozwijać tę znajomość pod względem seksualnym? Głównie ten biust na mnie bardzo działa, moje wszystkie dziewczyny miały małe piersi, nie miałem z tym problemu, a teraz pojawia się okazja by zobaczyć jak to jest zabawiać się z dużymi bimbałkami...

Gość
Stukaj w prezerwatywie.

Najpierw się upewnij czy traktując ją przedmiotowo nie zranisz jej - być może być może oboje oczekujecie czegoś innego od tej znajomości ..

Gość jsdaljdafa
Widzę że wypowiedział się już pierwszy garnitur kafeteryjnych prawiczków:D

Gość wit. b complex
otwarcie powiedz, ze chodzi tylko o sex zeby sobie nie myslala... jw

Ale skoro kobieta interesuje się młodszym o prawie 10 lat facetem to chyba w celach erotycznych, co nie?

Gość nie cierpię idiotek
ale kretynów w krótkich spodenkach jeszcze bardziej kup sobie lalkę z cycochami jak dynie i śliń się ile wlezie złamasie

jeśli jesteście wolni i nie wplączesz się tym w żadne chore trójkąty czy czworokąty, oboje macie ochotę, to nie widzę przeciwwskazań, żebyś Ty się pobawił dużmi cyckami, a ona zasmakowała 27-letniego ciała ;) - ot, zalety dorosości :D Czysto postawić sprawę i miłej zabawy ;)

Stojący przed szansą Ale skoro kobieta interesuje się młodszym o prawie 10 lat facetem to chyba w celach erotycznych, co nie? Otóż - niekoniecznie - upewnij się że o to jej chodzi - chyba że masz gdzieś czy ją zranisz czy nie...

Gość ninka77
haha..smieszny jestes facet!! i godny pozalowania!wspolczuje tej kobiecie... a co do tego "27 letniego cialka"..hmm...niektorzy faceci w tym wieku wygladaja znacznie gorzej niz kobiety po 30stce.Mam 34 lata, nie zauwazylam,zebym sie tak bardzo zestarzala przez te 7 lat ( kiedy mialam 27),Moja znajoma 23 letnia ma wiekszy celulitis niz ja...( ja go prawie wcale nie mam).Mam kilku 26-30 letnich znajomych facetow..i sto razy wole mojego starszego meza:)

Gość ninka77
a ty autorze moze tez masz za malego "bimbalka" skoro lapiesz sie za kobiete 36 letnia z braku seksu??

"a co do tego "27 letniego cialka"..hmm...niektorzy faceci w tym wieku wygladaja znacznie gorzej niz kobiety po 30stce" ok. naprodukowałaś się, ale niestety od rzeczy, bo akurat w tej syuacji to jest małoważne. Chodzi o to, że skoro ona ma na niego ochtę, to jej sie ten 27-letni facet podoba i tyle, a jak jest w rzeczywistości, to już zupełnie inna sprawa. Nie bardzo rozumiem Twój komentarz - przeciez nie licytujemy tu, kto ma ładniejsze ciało :D Chodzi o to, że każde coś tam pociąga w drugim i tyle

Gość nie sypiam z komiczne
a co Cie obchodzi na co ona liczy? i nie sluchaj tych pierdol ze mas zliczyc sie z jej uczuciami, nie wolno ci jej zranic etc. ..> bzdety... stukaj jak masz okazje, pamietaj tylko ze b. duzy odsetek kobiet w tym wieku na problemy z trzymaniem moczu, moze być zatem srednio przyjemnie...no ale jeslis taki desperat....

36-letnie kobiety mają problem z trzymaniem moczu? No bez przegięć :D 50-latki, to się godzę, ale nie te, ktore mają 36 lat

Gość alabama01
nie sypiam z komiczne - haha...skad wiedziales?? ja normalnie mam codziennie obsikane cale nogi i mokre spodnie..a mam 33 latka Proponuje kupic sobie od razu zapas pieluch na "starosc" bo pozniej do kiosku nie dojdziesz...idiota/idiotka