Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie mam pomysłu na nika...

Mineło 7 lat... jak coś koszasz puść wolno...

Polecane posty

7 lat temu nasze drogi sie rozeszły. Kochałam go najbardziej na swiecie, zrozumiałam co to miłosc, chciałam zeby był szczesliwy nie wazne gdzie i z kim bedzie... i tak wyszło ja zostałam tutaj na studiach, on sie wyprowadził. Wiedział, co czuje. Powiedziałam mu, on kochał inna. Poczatkowo chciałam z nia walczyc, z czasem dałam spokoj. Zaakceptowałam ja. Bylismy jednoczesnie tak podobni i tak różni. Nikt mnie nigdy tak nie rozumiał. Postawił poprzeczke wysoko, żaden dorównac mu nie mogł. Z czasem zapominalam, był ktos inny. Tak żyliśmy z dala od siebie 7 lat... pozostały miłe wspomnienia (choc tych niemiłych tez było wiele) Myślalam o ustatkowaniu sie, bo kiedys trzeba. Tylko zdalam sobie sprawe ze ktos kogo kocham jest gdzie indziej... Los chciał, że po 7 latach sie spotkalismy. Co prawda gadybym chciala moglam sie wczesniej odezwac, jesli bym chciala znalazlabym go ale po co? wiedziałąm że jesli sam wroci bedzie mój i wrócił... Dziś jestesmy razem.

Gość zxwer
Podziwiam Twoją cierpliwość, 7 lat...A możesz powiedzieć czemu się przed laty rozstaliście? Przypadkiem po 7 latach się spotkaliście?

nasze drogi sie rozeszły bo ja zostałam na studiach, a on przeprowadzil sie do innego miasta tam gdzie była ona. Na dobra sprawe para oficjalan nie bylismy chyba nigdy, moze z paczatku jak sie poznalismy cos na zasadzie tzw. krecenia, potem sie przyjaznilismy 2 lata. to nie tak ze ja na niego czekalam te 7 lat, zaczelam sobie ukladac zycie, spotykalam sie z innymi, nawet zauroczona innymi bylam. A spotkalismy sie przypadkiem i wtedy czas sie zatrzymal tak jak w dniu jak sie poznalismy

Gość zxwer
:) A powiedz miałaś nadzieje ciągle, kiedyś będziecie razem, czy po prostu sobie żyłaś i zdałaś się na los? Zupełnie przez te 7 lat się nie widywaliście?

Gość zxwer
Wynika z tego, że on raczej Cię kochał już wtedy...

nie mielismy zadnego kontaktu praktycznie, z poczatku zyczenia na urodziny, świeta. Nie było jak teraz n-k, GG itp. Myslalam ze jak mamy byc razem to bedziemy i tak, znajomi nawet mowili ze nie zdziwia sie jesli kiedys sie zejdziemy. On sam powiedział, ze juz wtedy byla kwestia jakiegos uczucia, ktorego on sam nie rozumiał.

Gość zxwer
Rozumiem. W moim historii tez uznałam, że nie będę o niego walczyć, może kiedyś sam zrozumie, może będzie razem, a jak nie, no cóż jakos i tak będę żyć.

tja chcialbym tez umiec w coś takiego wierzyć ale w Twojej histori w obojgu was wywiązało sie to uczucie, ja zcegos takiego nie przezyje bo w moim wypadku tylko ja czułem"to coś" a ta druga polówka poprostu nie

Gość zxwer
Z jednej strony, czułam, wiedziałam, że to facet mego życia, czułam też że on mnie kocha, natomiast miałam też takie realne podejście i wiedziałam, że jestem w stanie bez niego żyć, może inaczej, może mniej szczęśliwie. Pewnie teraz jesteś bardzo szczęśliwa? :)

czasem potrzeba wiele czasu aby cos zrozumiec, ale faktycznie nie było tak że tylko ja cos czułam, tylko roznica polegala na tym ze ja wiedzialam co, on wtedy nie

czuje sie jakbym znow miała 21 lat :)

Gość zxwer
vampire....> my też nigdy nie byliśmy razem, a kiedy mialo już coś więcej z tego być, to on się wycofał...

O to masz plusa:) anow moim wypadku ta druga strona nie wiedziala co czuła, odeszla... ale jakby chciala wrocic, to nie wiem czy zgodziłbym sie na powrót, za dużo bólu było między nami - zreszta ona i tak nie wróci;P

vampire nie wiesz co bedzie jutro... :)

Gość zxwer
Czyli masz teraz 28 lat? ;). A powiesz gdzie się spotkaliście? ;)

Gość zxwer
Ja mam rocznikowo 28 lat ;).

a ja mam 24 lata, na tyle co znam tą moja wielką miłośc to raczej na 99,99% nie wróci, ale moze to i lepiej może znajde kogoś kto pokocha mnie tak na poważne i zostanie ze mna az do końca:)

spotkalismy sie w miejscu gdzie sie poznalismy, nie wiedzialam ze on jest w miescie nawet. Poszlam na chwile do baru odwiedzic kolezanke, ktora barmanka jest, on siedzial z kolegami. Wyszlismy z tego baru po 30 minutach razem

Gość zxwer
Przeznaczenie ;). A jak pierwsze wrażenie, jakie miałaś odczucia, jak wasze oczy się spotkały? :)

:) tez bym chciał ponownie wierzyc w przeznaczenie:) milo mi się czyta tae wasze historie:)

w pierwszej chwili myslalam ze mi sie wydaje :) potem on podszedł do mnie i czas sie zatrzymał na chwile, tak jakby tych 7 lat wcale nie było. Nawet nie zmienił sie za bardzo, moze troche włosow stracił ;)

Gość zxwer
vampire...> Moja historia nie jest taka fajna, bo mimo dużej fascynacji wzajemnej zakończyło się, to nijak...A przyznaje historia autorki topiku jest niesamowita :)

Gość zxwer
:). Pewnie byłaś mocno zdziwiona, Ty pewnie też się niewiele zmieniłaś skoro od razu Cie poznał, ale są ludzie których się nie zapomina, nie zapomina się ich oczu...

Gość popm
zajebiscie zazdroszczę i życzę wam jak najlepiej :D piękna historia...

dziekuje :) ja tez podobno wcale sie nie zmienilam, nie mam w naturze co 3 miesiace zmieniac koloru włosow. w sumie to nawet dziwne przez tyle lat nawet fryzury sobe nie zmienic :)

jesli ta historia to autentyk, no to naprawdę milośc jak z filmu - tylko pozazdrościć:)

autentyk :) zbieram sie za 15 min koniec pracy. Miłego popludnia wszytkim zycze :)

Gość Zepsuta uroczystosc....
Będziesz tego załowala.jaka to milosc---przez 7 lat wyszlajal sie z inna...teraz potrzebuje odmiany i cala prawda.gdzie tu widzicie milosc ,,jak z filmu......to jest cwaniactwo z jego strony a głupota z jej i koniec bajki.nie wrożę nic dobrego temu zwiazkowi.chodz,nie pisze tego złośliwie.A może ja tez byłam w podobnej sytuacji i tez myślalam ,ze złapałam Pana boga za nogi.Życie z czasem okazało sie inne......czyli powrorka z rozrywki hhihihi....za glupote zapłacilam.Tego Tobie nie życzę :-))