Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość funkcjonariuszzz

a moze by tak właśnie dzisiaj samobójstwo?

Polecane posty

skoro jedna sie usmiechnela to zrobi to i druga i trzecia !! ale jak panienka moze Sie usmiechnac ... skoro np sie ciebie obawia ?? albo boi? moze pomysl tez nad tym ?

Po tym co napisze już nikt nie będzie mnie lubił. Ale już mi to bokiem wychodzi. Wodzu ty się wcale nie chcesz zabić tylko chcesz zrobić kino. Tu już było kilka takich osób. Ostatnio jakaś laska niby zeżarła kilo proszków nasennych i zamiast jak normalny człowiek stracić przytomność po 30 minutach to przez 7 i pół godziny pisała jak wydaje z siebie ostatnie tchnienia. A Ty co zamierzasz nam zaserwować?? Zabierzesz kompa na dno oceanu i opiszesz syrenki?? Na co liczysz że zapadniesz w pamięć wszechświata jako skończony nieszczęśliwiec?? Za chwilę modki skasują Ci wątek, a po dobie nikt nie będzie Cię pamiętał. Więc daruj sobie to kino. Zamiast dupczyć fleki byś kurna plac przed domem pozamiatał. Sorki osoby postronne.

nie o to chodzi boze podalam przyklad bo zaczeliscie jechac zeee niby tylko w miastach mozna gdzies wyjsc !! ;/

"moze powinienes znalesc sobie inną?" Osoba która się kocha to nie praca, że jak straciłeś to szukasz następnej. "ojjj jaki Ty jestes idealny wiecznie bedziesz kochal tylko jedna ??" Ojj jaka ty mądra wszystko wiesz o wszystkich. Blech :/

no Tak przepraszam ! .... Tak tak faktt popieram Cie ehh Kochana osoba mnie zostawila ii koniec swiata musze sie zabic tak ? aaa sorka ze pytam ile byliscie razem ?

"skoro jedna sie usmiechnela to zrobi to i druga i trzecia !!" Tak, na pewno. W wieku 24 lat nigdy na randce nie będąc nagle zostanę otoczony przez wielbicielki. Co mnie obchodzi czy się boi? Co mi da wiedza o tym skoro nie chce z nią być? Może nawet chować się ze strachu przede mną pod stół. Mam to gdzieś.

i co i tak do konca zycia bedziesz mowil i wogole?;/ skad wiesz ze nie byl bys szczesliwy z inna ?

Nigdy nie było innych a ja nie zamierzam do żadnej uderzać. W tym wieku i tak większość zajętych albo maja kogoś na oku. Wolę przejść przez życie samotnie. Wy tego nie zrozumiecie, dzieci poczęte na potańcówach

a może byś tak się chłopie ogarnął? jak masz jakąś depresję to śmigaj do psycho, mianseryna i seronil są zbawienne. uwierz. prawdziwe dramaty są wtedy kiedy w życie wkrada się np kafkowski koszmar i nic od człowieka nie zależy, nic.

Gość ZONA PASTORA 2009
Rozwazny Ty powinienes ruszyc na panny z Vampire

odnosnie pilotów koamikaze - cóż byli ludźmi nie rzadko młodymi i jeśli myślicie ze z podniesioną piersią Ci samurajowie XX wieku na swych latających rumakach gineli - to jesteście w błedzie wielu z nich tchurzyło wracało do baz bo np. pogoda była nie ta inni płakali lecąc prosto w statki...bo chyba nikomu by się nie usmiechałao ginac w przegrywającej wojnie za kraj nigdy nie zobaczyc swej dziewczyny itp. / zresztą tam jest inna mentalnośc poczucie obowiązku jest poand swą mentalnośc/

Bozee, no naprawde uzalanie sie nad soba nic nie da !;| To Ty nie rozumiesz wielu rzeczy ! Sam sobie tworzysz takie zycie nie Twoja \"urojona\" dziewczyna ktora \"niby\" tak kochasz i ktora nie wyobrazala sobie zycia z Tobą bo moze widziala jaki wlasnie jestes \"uzalaka\"... Tylko Ty sam sobie tworzysz takie zycie.... a moze Ty jej wogole nie powieziales o tym ze jestes w niej az takii zakochany ! zreszta to jest nie wazne .... zamiast sie pozbierac i ulozyc sobie zycie tooo pieprzysz glupoty... bo Niby taki stary jestes?;/ gdybys mial 35 lat to ok, aleee..... mlody jestes i zycie przed Tobą... i wspaniala rodzina kochana zona.... tylko trzeba sprubowac czegos... a z reszta :) Twoja sprawa !

Gość ZONA PASTORA 2009
No tak Vampire jest baran ...Ty podobny jestes do niego?

Ja się nie użalam nad sobą. Mowie jak jest. Zdziwisz sie może ale nikt wokół nawet nie podejrzewa, że mam jakiekolwiek problemy "a moze Ty jej wogole nie powieziales o tym ze jestes w niej az takii zakochany" Powiedziałem i żałuję. "i wspaniala rodzina kochana zona" I frytki do tego

zostawcie go... jemu wcale nie chodzi o pomoc, wsparcie, dobrą radę. facet zwyczajnie lubi się nad sobą użalać, biadolić i nic nie robić w kierunku zmian. wygodnie, nie? siedź dalej w tej swojej szczelnej skorupie, użalaj się na kafe i niech Ci życie stygnie.

ale skad Ty wiesz o tym zee nie mozesz byc z inna no skad ? Nie dowiesz sie dopoki nie sprubujesz co nie !!!!?

Gość ZONA PASTORA 2009
Rozwazny dawaj fote!

szczerze? nie wiem co robisz w życiu poza użalaniem się właśnie nad sobą na kafe i sianiem swojego pesymistycznego nastawienia. mało tego, mnie to guzik chłopie obchodzi. na swoim nastawieniu do życia i świata daleko nie zajedziesz i tyle w temacie.

i kto powiedział ze ja tylko podpieram scianyw dyskotekach:P:P:P oj nie widzieliście mnie w jazgotcie w Toruniu;) albo de javu:P

Gość ZONA PASTORA 2009
No to rozwazny opisz sie troche. Vampire to teraz wiem czemu ta koszula taka wytarta...to od tych scian w dyskotece...