Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onaaaaa32

wszystko o spiralce

Polecane posty

Gość onaaaaa32

mam pytanie do wszystkich pań które maja załozona wkładke co myslicie o tej formie zabezpieczenia sama własnie rozważam te obcje zainteresowane osoby prosze o pomoc

Gość onaaa32
prosze moze ktos udzieli mi odpowiedzi

Gość beee2
jest oki dziala od zaraz ja mam od roku jestem zadowolona

Gość onaaaa32
tylko tyle

Gość mycha11111
ja mam od 5mies jest na pewno duzo lepsza od tabletek ,okres normalny ,ani ja ani maz nie czujemy jej,czasami mam plamienia ale ogólnie jest ok

Gość ja00123
ja tez mam ale ciagle boje sie o wpadke jakos nie moge zaufac spiralce

Gość Mirabell2008
Jest idealną formą zabezpieczenia przed niechcianą ciążą dla kobiet które już rodziły. Ja mam założoną już drugą spiralę i jestem bardzo zadowolona,miesiączki się skróciły, nie odczuwam żadnych efektów ubocznych. Teraz mam założoną wkładkę miedziową ze srebrem na 3 lata. Co 6 m-cy mam przychodzić na USG w celu kontroli położenia wkładki. Dla mnie tylko ta metoda antykoncepcji daje maksimum zabezpieczenia i komfort podczas sexu.

Gość malgocha 3222
ja tez mialam zalozona spiralke na 5 lat i bylam mega zadowolona ,super sie czulam mialam ochote na sex,od 1,5 roku przeszlam na tabletki anty bo myslalam ze mi sie odwidzi i bede chciala miec jeszcze jednego dzidziusia ,do tej pory mi sie nie odwidzialo i przytylam 10 kilo (wazylam 48 kg-teraz 58 masakra)przez te yasmin zasrane libido mi spadło do zera ,w tym miesiącu juz tych tabletek nie wzielam i ide do lekarza w czwartek i mam mętlik w glowie czy zmieniac tabletki czy pierscien NUVARING wybrac ? sama niewiem spiralka odpada bo napewno chce miec do dwóch lat jeszcze dziecko -no ale nie w tym momencie .

Gość justysia366
ja tez mam juz od kilku miesiecy i jestem zadowolona aczkolwiek znam przypadek gdzie kobieta zaszła w ciąże mają spiralke

Gość ja miałam
miałam przez 3,5 roku. Założyłam 3 m-ce po porodzie w wieku prawie 24 lat. Czułam się rożnie, często bolało mnie podbrzusze, okresy były bardziej bolesne i dłuższe. I miałam wrażenie że wciąż czuję tę nitkę w środku. Drugi raz bym nie założyła. Znajoma przy spirali miała krwotoki, koleżanka zaszła w ciążę, spirala prawie wrosła dziecku w główkę. Skończyło się dobrze ale dziękuję za takie atrakcje. Teraz biorę pigułki i zdecydowanie je wolę

Gość do malgoha 3222
jestem na Yasmin 7 m-cy, nie przytyłam i nie spadło mi libido - wręcz odwrotnie :) Idź do lekarza i zmień pigułki. Takie objawy o których piszesz miałam przy Diane 35

Gość martynaa1
też mam spiralke ale wcale nie czuje sie bezpieczna mam ciągłe obawy wiec wcale nie jest to takie wspaniałe i pewne z tego co sie tez czyta na ten temat

Gość onaaaa32
i mam straszny mętlik w głowie i nie wiem na co sie zdecydowac