Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość packalia

ksiezyce wokól ust,..jak to usunac..

Polecane posty

Gość packalia

WItajcie..otoz chcialoabym byscie mi powiedzieli bo ja mam takie cos obok ust..pod policzkami. tzn na policzkach po dwoch stronach ust.. takie ksiezyce po prawej i lewej stronie ust ktore masakarycznie wygladają szczegolnie pod swiatlo..od przodu wygladam okropnie..jeszcze z profilu ujdzie ale przod.. mam niedowage,,jestem chudzielec prawda ale jak sie tego pozbyc...a nie moge zgrubnac tylko to mnie oszpeca..na zdjeciach szok tragedia wychodze..;/ mam dokladnie to co ten pianista Rafał Blechacz http://www.harrisonparrott.com/artistsphotos /small/rafal_blechacz_thumb.jpg zobaczcie sami..a jak sie usmiecham to jest jeszcze gorzej..takie to sa tluszczki wypuklosci na policzkach blisko ust.. to nie jest mimiczne nie wiem co mam robic..malo sie usmiecham wiec nie wytworzyly mi sie policzki jak u wszystkich tylko wlasnie takei cos tluszczowego po obu stronach ust..taki kwadrat... mam tego dosc..slyszalam ze sa jakies masaze albo cos zeby odessac moze ktos ma podobnie..pomozcie.. miesien okrezny ust zachwiany czy co ja nie wiem..prosze pomocy..

Gość packalia
ale takie cos zeby raz bo botoks to trzeba brac co jakis czas i chyba nie jest na to co ja mam a lifting nie sadze.. prosze o glebsze odpowiedzi bo chce to usunac.. co myslicie co zrobic..??? to duzy problem,

Gość packalia
DearMissJC ja wlasnie chcialabym miec tak jak Ty te policzki i kolo ust.. ja mam zupelnie odwrotonie niz TY :( jejkuu co ja mam robic..??? pomocy..

Gość daria

Szukam podobnego tematu na forum z marnym skutkiem, ale z tego co mówiła mi znajoma bardzo fajne poprawić można usta i zmarszczki mimiczne poprzez lifting. Ponoć świetny jest w tym dr Boligłowa z Krakowa.