Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana...

czy mam tak zrobic

Polecane posty

Gość zalamana...

czy mam sie odezwac pierwsza do chlopaka? bo juz sie nie odzywa 4 dni a teskni mi sie do niego ale znowusz jak sie odezwe to sobie pomysli ze mi na nim bardzo zalezy to bedzie wtedy koniec bo to chlopak powinien sie starac o dziewczyne prawda?

Jezeli masz mentalnosc XIX-wiecznej panny, to owszem, facet powinien sie pierwszy odezwac :P A jesli zalezy Ci na nim, to pierdol zasady i pisz ;P Byleby nie za duzo ;)

Gość zalamana...
ale wolalabym zeby on sie nadal o mnie staral na poczatku tak bylo a teraz cos zanika chyba:( i w dalszym ciagu niewiem co robic...

A moze bylas zbyt.. oschla? I odniosl wrazenie, ze jego starania nie przynosza rezultatow? Daj mu jakos znac,ze nie jest Ci obojetny ;) Zwykly sms z pytaniem co u niego slychac chyba nie bedzie odebrany jako narzucanie sie :)

Gość zalamana...
chyba masz racje bylam obschla ale to na poczatku bylo a potem mu powiedzialam ze mi sie podoba i chyba dlatego juz sie nie stara:(

Gość zalamana...
tam mialo byc oschla :)

Ehh.. skoro powiedzialas mu,ze Ci sie podoba, to moze adrenalinka opadla, stwierdzil ze nie musi sie juz starac i koniec.. Przestalo g to pociagac.. Nie wiem.. Faceci sa skomplikowani ;) A mowia, ze to z kobietami zawsze same problemy ;)

Gość to jeszcze nie jest ten
to facet ma się starać i jakby mu na tobie zależało to byłby u ciebie już 50 razy :-O to jeszcze nie ten dla ciebie

Gość zalamana...
no wlasnie tylko ze na poczatku powiedzialam mu zebysmy zostali kolegami ale potem jakos tak mi sie spodobal.on mi pisal ze mu sie podobal ale jak gadalismy o czym wiecej to powiedzial ze chyba nie chce bo boi sie ze mnie zrani a tego on nie chce bo mowi ze ma malo czasu... i niewiem czy to dalej ciagnac:(

Gość zalamana...
kkktos jesczce cos odradzi?

Gość ja niewiem
jak wolisz zeby juz nigdy sie nie odezwal to czekaj sobie