Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wstydzę się niesamowicie

czy powiedzieć mu że mam małe doświadczenie.....

Polecane posty

oczywiście że przegrałem zycie-po to jestem kafeteryjnym prawiczkiem:O, ale ja pytam jak zaliczyć....? oj bo przecież sama wiesz że nie wyglądasz na swoje lata;)

hmmm kuba tez na K;) nie znam zadnego kuby;) stary ja mam zasadę że do łózka chodze tylko z ta którą kocham;) wiec nici z jakiś porad, bo nie zaliczam panienek aby się innym pochwalic

hmm racja;) cóż więc pomyliłem się o rok i tyle-tak czy inaczej jakakolwiek zabawa z tobą jest zagrozona karą;)

no wyraźnie nie chcesz podzielić się wiedzą:O.... a radzić możesz bo zakochiwanie się mam opanowane....pytanie co potem?

no ja w cos takiego się nie bawiłem - albo idziemy do łózka jak sie obydwoje kochamy albo odpuszczamy sobie jeśli jedna ze stron nie kocha

cholera czy trzeba miec w nicku słowo "prawiczek" żeby być na tym forumie traktowanym z należnym współczuciem:O ja się z moją czystością po prostu tak nie afiszuję....co nie znaczy że nie myślę całymi dniami jak by tylko zaliczyć ok ja będę udawał miłość, ona orgazmy...ale jak dotrzeć do tego etapu:O

chodzilo mi o udawanie milosci a nie orgazmow:P udawanie orgazmow=zenada

Gość Alter gościnnie
Jak może facet udawać orgazm? Tyś jest misiek naprawdę dziewiczy ... :o.

oczywiscie, że jestem dziewiczy i oczywiscie, ze facet może udawać-mówiła o tym Drzyzga i jakas pomarańcza z topiku o wiewiórkach....wystarczy że zacznie dziwnie chrząkać i gwałtowniej machać swoja kitką...a moze to było o udawaniu wiewiórki:O jakby nie było będą o tym \"Rozmowy w toku\"

Gość Alter gościnnie
Jesu, nie dość, że dziewiczy to "Rozmowy w toku" jeszcze ogląda :o. jak pisze mawronka albo żal.pl jak Sami :D

:D widac, że nic o zyciu nie wiesz Alter......Dzrzyzga jest moją wyrocznią, moim drogowskazem-znakiem ograniczenia prędkości i zakazem parkowania w jednym...a Ty przejebany analnie, oralnie i werbalnie przez setki czarnuchów synu marnotrawny umyj się i od jutra zacznij nowe zycie ....moze i Ty zostaniesz jeszcze prawiczkiem:)

Gość Alter gościnnie
Hm, styl podobny do mojego ulubieńca. Wiesz, odkąd mnie to wszystko spotkało polubiłem anal ;).

Gość Alter gościnnie
Bracie ja jestem współcierpiącym, za miliony oczywiście ;).

Gość Alter gościnnie
No, Vampire wygląda mi na doświadczonego :).