Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wstydzę się niesamowicie

czy powiedzieć mu że mam małe doświadczenie.....

Polecane posty

Gość tajemnicza_nieznajoma...
Vampire - i bardzo dobrze, że nie mówisz... szczegóły to wyłacznie sprawa Twoa i Twojej Ex a inni powinni to uszanować.

ja coś czuje, że po prostu vampirek nie ma czym sie pochwalic :o Ile masz Marcinku lat?

To może Ty się pochwalisz Szczepanie :D

szczepan i nie kombinuj bo mnie nie sprowokujesz i jesli chodzi o prowokacje to cienki bolek jesteś , poćwicz:)

Ja nie mam czym się pochwalić, jestem prawiczkiem :( Ale moze juz niedługo, koledzy chcą mi pomóc bo sam sobie nie radze i do agencji mamy iść ;)

No Szczepanie pochwal się TY?

a dzisiaj jest poniedzialek jak zapytam w piatek co napiszesz?

>> nie kombinuj bo mnie nie sprowokujesz Ja ciebie nie prowokuje, tylko pytam wprost. Przeciez cie nie znam, jestesmy tu anonimowi, więc co masz za problem? :o

Szczepanie - więc rozumiem dlaczego jesteś taki ciekawski. Alle ciekawość to pierwszy stopień do piekla. Ja też nie opowiadam o swoim życiu intymnym byłam z jednym facetem i jednego kocham mimo że z nim nie jestem i to co było to wyłacznie jego i moja sprawa

problem taki że źle bym sie czuł jakbym jakiemuś kolo którego kompletnie nie znam napisał o swoich osobistych przezyciach:P

raczej ich braku :o ale co ja, prawiczek co nigdy kobiety za ręke nie trzymał, moge wiedziec o związkach z kobietami :(

vampire mam pomysl Ty zacznij pisac o swoim pozyciu a ja dokoncze co Ty na to?:P

nie łam sie szczepan poznasz jeszcze nie jedna panne;) jak cos smigaj na jakąs dyskotekę dziewczyny są tam niektóre bez zachamowań to może nawet się pocałujesz;)

>> cos smigaj na jakąs dyskotekę dziewczyny są tam niektóre bez zachamowań to może nawet się pocałujesz Mówisz?? A co byś bardziej polecał - dyskoteki dla studentek, dla zmanierowanych damulek, dla blachar, czy może jakieś szkolne dyskoteki obstawiać?

hamowanie, hamulec zahamowanie zwracam uwage bez zlosliwosci

tam gdzie studentki:) ja do takich dyskotek w każdym bądź razie chodze;) hmmm moze dlatego ze student jestem:P

>> ja do takich dyskotek w każdym bądź razie chodze Słuchaj to może poszlibyśmy razem w weekend, co ty na to? :) Sprzedałbyś mi pare tekstów na podrywanko, moze w koncu któras na mnie spojrzy litościwym okiem i da sie potrzymać chociaż za ręke :o Skąd jesteś Krystian?

ja nie zagaduje do lasek;) mi wystarczy tylko wzrok o czym z pozytywnym zaskoczeniem pzrekonałem się w ostatnią sobotę;) ogólnie kluby Torunia zaliczam;) jazgot lubię kredens, de javu itp. Szczepan nie chcesz wiedziec z kąd jestem:P:P poprostu wbijasz an salę i tańczysz i wpatrujesz sie w potencjalny obiekt podrywu jak odwzajemi te potyczki wzrokowe to już z górki a jak odwazna panna tos ama zacznie z Toba tańczyć;)