Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wstydzę się niesamowicie

czy powiedzieć mu że mam małe doświadczenie.....

Polecane posty

Ok, dzięki za rady, w sobote rusze i spróbuje coś wyrwać, dzięki Krystian 🖐️

w jazgotcie nikt nie potrafi tańczyc poprostu ruszasz sie w rytm muzyki aby odreagowac wszystko;)

nie ale tam studiowałem dziennie;) mam to toronto/torunia/ 80 km odemnie:P nie chcesz wiedzieć gdzie mieszkam:P:P:P

o nie z tamtąd była Agata K. taka fajna astronomka:) co nawet swoją gwiazdę odkryła:):) studiowałem z nia razem ehhh wspomień czar:) ja jestem z okolic Rypina takie miaseczko małe:P

oj, zartuje:P mam glupie skojarzenia bardzo brzydko, ze napisales o jakiejs Agacie:-O

a dlaczego brzydko, nie zawarłem nic co by było złe i czego by sobie nie zyczyła;)

ale nie uzywa sie imion, pierwsszych liter nazwiska i miejsca zamieszkania kogos na forach 😴

wysle Ci zdjecie i mi powiesz na ile wygladam:P tyle bede miala:D

ok tylko jak podam swój adres mailowy to zdradze i swoje nazwisko a tego nie chce:P bo ten który mam podany tu na kafe to ściema;)

Tamari ma 13 latek więc nie radzę Vampire przesadzać z rozsiewaniem swego słynnego uroku bo skończysz jak pewien Samson. btw kontynuując wątek Sczepana czy mógłbys założyć topik dla nas prawiczków na którym uczyłbyś wypróbowanych przez siebie technik podrywu?

daj spokoj ja znam imiona i nazwiska conajmniej 10 osob z kafe i nic z tym nie robie za kogo mnie masz? obrazam sie:-O

misiek ja nie podrywam, na dyskach poprostu odreagowuję swoje niepowodzenia i tańczę, gapię się an paanny i zcekam co z tego wyjdzie, narazie na blizsze kontakty nie chcę liczyc bo w sercu mam jeszcze ex, nawet jak laska zagaduje to nie daję nr telefonu i nic takiego nie proponuję - poprostu nic nie robię. Wiec nie ma sensu zakładac tematu;)

Tamarii innym razem ;) musze sobie założyc jakieś nowe konto pocztowe:P i nie chodzi tu o Ciebie a o innych kafeteriowiczów:P

vampire czuję, ze jesteś moją ostatnią nadzieją na zaliczenie...nie pozbawiaj mnie nadziei:O tamari oprócz wieku nic o tobie nie wiem

tamari -> kolegę z liceum? ciekawe:P misiek -> jesli aj jestem Twoją ostatnią nadzieją to przegrałeś z kretesem:P:P:P