Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milena193

zakochana

Polecane posty

Gość milena193

mam zaledwie 14 lat. chodzę do pierwszej gimnazjum i strasznie podoba mi sie kolega z mojej klasy. nie wiem co mam zrobić. jak się na niego patrze to mam ochotę się w niego wtulić i go wycałowac. nie jestemm pewna czy mi to przejdzie. jak mam do tej sytuacji podejsc?

Gość milena193
kurcze no ale jak ja go znam zaledwie 8 miesięcy i prawie nic o niem nie wiem. ale jak mam do niego podejść. jestem zbyt nieśmiała, żeby podejść i zagadać. koleżanka mówi ze do siebie pasujemy.ale wątpię żeby mówiła prawe;)

Jesli boisz sie porozmawiac z nim twarza w twarz to moze zacznij od zdobycia numeru tel. i moze troche popiszcie.. bedzie Ci lzej pogadac w realu

Gość milena193
chodzi mi o to o czym mam zagadac z kolesiem..

Gość milena193
wiem tylko tyle ze lubi gry komputerowe takie jak c-s i chyba metin czy cos;)

Moze postaraj sie byc z nim szczera.. jesli chcesz wiedziec co on tak naprawde mysli musisz byc otwarta.. wiem ze to nie latwe ale nie masz wyjscie inaczej zyciowa milosc moze Ci przejsc kolo nosa

Gość milena193
postaram sie porozmawiać z nim na GG bo to jedyna droga która mnie z nim łączy xd

Gość milena193
a przede wszystkim "Gogetta" dzięki za wsparcie

Chłopcy w Twoim wieku (nie wiem czy to rówieśnik, ale zakładam, że tak) cierpią na tzw. antagonizm płci. Krótko mówiąc nie interesują się dziewczynami ;) Wolą towarzystwo kolegów i np. gry komputerowe właśnie. Więc ciężko Ci będzie...

Gość milena193
i to cały czas w klasie tylko c-s i metin a co do tego towarzystwa kolegów to sie zgadzam można łatwo zauważyć