Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aga**

Urodziny chłopaka

Polecane posty

Gość aga**

Co kupić chłopakowi na urodziny? Myślę o czymś z ubrania albo jakiś dodatek do ubrania? A może macie inne pomysły? Piszcie

Gość wonderfultonight
Właśnie dziś dokonałam zakupu:) na urodziny 18 mojego chłopaka:) Kupiłam mu srebrna bransoletke, tylko to wydatek grubo ponad 100zl:) a na które urodziny? i jaki to chlopak? typu elegancik koszule sweterki czy glosna muza samochod dziewczyny czy luzne spodnie i bluzy?:>

Gość aga**
Raczej spokojny romantyczny 22 lata samochodu jeszcze nie ma ale robi prawko, lubi czytać książki ale ma ich już dużo więc pomyślałam że może coś z ubrania, raczej woli sportowe rzeczy, myślałam o pasku do spodni ale nie wiem czy będzie zadowolony i czy nie za mały prezent...

dziewczyno jak Kocha to będzie zadowolony;) ja na swoje urodziny dostałem ręcznie namalowany obraz i chodx nie było to dzieło sztuki bardzo ważny dla mnie był... miał w sobie coś magicznego

ja bym proponowała coś z ubrania jakiś sweterek czy coś takiego..zawsze jak założy to będzie myślał o tobie:) i fajnie mieć ubranie kupione od kogoś bliskiego..

Gość wonderfultonight
Ja swojemu lubemu najchetniej wymienilabym cala garderobe na koszule sweterki i tego typu rzeczy, ale coz jak ten czlowiek preferuje bluzy..

Gość ja ci powiem tak
najlepszy jest prezent zwiazany z pasja moj chlopak mial urodziny tydzien temu i akurat tak sie stało ze w tym czasie był mecz jego ulubionego klubu piłkarskiego ii kupilam bilety na mecz był wniebowziety miał łzy w oczach jak zobaczyl prezent :) totaka moja rada:)