Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Roznosiciel

Ale mnie roznosi...

Polecane posty

Gość Roznosiciel

Godzina 19, jeszcze jasno, coraz cieplej się już robi, czuć to w powietrzu :) Momentalnie jakoś nabrałem ochoty na życie, jeszcze bardziej :) Postanowiłem, że MUSZĘ w najbliższym czasie znaleźć sobie dziewczynę, bo dosłownie roznosi mnie w tym momencie, potrzebuję kogoś właśnie teraz, żeby razem z nią dzielić te chwile. Wrrrrrrrr, nie wytrzymam :(

Gość gitarra
to puść :D

Gość HEH00000
Godzina 19, dno..widno a zyc sie odechciewa, deprecha wiosenna , spadek nastroju, zycie jest bez sensu..

Gość Roznosiciel
Nie mogę puścić, a chciałbym :P Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....

Gość Roznosiciel
Co Ty mówisz? Dlaczego bez sensu?

Gość wit. b complex
Dobry pomysł, popieram łączenie się w pary I co robisz w tym kierunku? gdzie będziesz polować?

Gość HEH00000
Niestety, ale jest bez sensu..było z sensem miesiac temu..teraz jest bez sensu..i co z tego ze widno?Ze jasno, ide spac..

Gość Roznosiciel
mam nadzieję, że nie chorób :)

Gość Roznosiciel
kupilem sobie juz gumowa lalke, ale to nie to.

Gość Roznosiciel
Właśnie nie wiem gdzie i kiedy. Ja mam ochotę nawet teraz wyjść, chodzić, patrzeć, rozmawiać. Nawet nie na imprezę, wszystko jedno gdzie. Ale nie mam z kim, a sam nie będę chodził :P Współlokator raczej nie odczuwa tej euforii ;) A zebrać da się kogoś jak jest konkretne wyjście. A ja chciałbym się poszlajać, zaczepić jakąś i w ogóle. Ale to marzenia ;) A Ty gdzie chcesz polować? Może doradzisz coś, bo ja w sumie początkujący podrywacz :P

na mnie taka pogoda też działa przytłaczająco... :( mimo, że za oknem piękne czerwone zachodzące słońce, nie cieszy mnie jakos ten widok :O

Miesiąc temu było jakieś rozstanie? Pomyśl, że ja prawie 3 lata sam... I się tym nie martwię, chcę się obudzić i zacząć coś robić. Myślę, że dorosłem do tego :P A chorób nie roznoszę :P Prędzej euforię ;)

Gość wit. b complex
jestem leniem i też czekam az mi ktoś pomysł podsunie

Słyszałem, ale minęły czasy kiedy spontanicznie się wychodziło gdziekolwiek. Teraz trzeba z wyprzedzeniem się umawiać na jakieś wyjścia, żeby każdemu pasowało i żeby każdy mógł. A chciałbym wyjśc sobie, tak bez powodu i w ogóle. I spotkać piękną dziewczynę :) Brakuje mi takiej osoby :)

wit. - najbardziej oczywistym miejscem jest klub :P Mi tam już wszystko jedno gdzie, byle znaleźć jakąś fajną dziewczynę i razem z nią dzielić radość :)

to na co jeszcze czekasz ?? rusz się i idź na spacer, nawet sam - wiem ze to moze nie to, ale moze bedzie z tego owoc :D - własnie ktoś taki jak szukasz :)))

Powiem Ci, że sam jakoś nie potrafię... Wtedy za dużo myślę o wszystkim, poza tym nie jestem taki odważny jak jestem sam, osoba towarzysząca zawsze dodaje mi pewności siebie ;) A Ty lubisz sama spacerować?

a ja uważam, że klub to nie jest dobre miejsce na poznanie kogoś na poważnie, sama nie wiem dlaczego tak myślę :D też się wybieram na maraton imprezowo-weekendowy :D i też mi brak faceta, ale nie zamierzam tam szukać :)

Masz rację, czasami mnie wręcz smuci widok klubowy, no ale tam w sumie najłatwiej kogoś znaleźć. Po prostu kogoś, nie powiedziane na ile czasu... Przecież nie musi to być do końca życia :) Ale to w takim tazie gdzie szukać?

no nie lubie, to oczywiste..ale u Ciebie jest inna sytuacja , Ty idziesz na łowy :P -- takze pospiesz sie, bo czas ucieka, a jutro mozesz juz tak optymistycznie do tego nie podchodzic, zatem korzystaj :D

I tak nie wyjdę :P Ja jestem zazwycza w nastroju, a dzisiaj to już w ogóle, ponad stan :) Wiem, że MUSZĘ znaleźć, to jest ten moment. nie chcę już dłużej być sam, nie zasługuję na to...

A powiem, że uwielbiam stac na przystankach, chociaż zazwyczaj nie jeżdżę, ale widzę jak się na mnie patrzą dziewczyny. Nieraz stoją we dwie, rozmawiają ze soba i się bezczelnie patrzą na mnie ;) Zresztą nie tylko na przystanku. Codziennie spotkam kilka, które mnie obcinają wzrokiem ;P Więc chyba nie jest ze mną źle, czuję się dobrze ze sobą, a nie sądzę, żebym był ubrudzony czy coś, że tak się patrzą :P Ale jednak jeszcze nie potrafię się przełamać, żeby tak zagadać ;)

Mam 20,5 lat ;) A skąd Ty jesteś? To wtedy powiem czy daleko :P A w klubac są różne. W końcu o mnie też mogą sobie pomyśleć dziewczyny w klubach, że się nie nadają na partnera, bo chodzę do takich miejsc ;) Mogłaby być taka z klubu, byle była fajniutka i delikatna :)

O matko... czyli jesteś najgorszym typem faceta... patrzy się, ale nic nie zrobi :O wkurzające jest to z perspektywy kobiet, wiesz? :P jak Ci się podoba, jest kontakt wzrokowy, uśmiechniesz się do niej i jest informacja zwrotna w postaci jej uśmiechu, to podchodź czlowieku, nie ma na co czekać :)

Gość kto to wie
Z kujawsko pomorskiego:)