Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość psthk

dobry psycholog warszawa

Polecane posty

Gość psthk

jak w temacie: moze ktoś polecić? zbieram się od jakiegoś czasu, ofert jest bardzo dużo... boję się trafić na 'konowała'.

Gość Karina86
Ja trafilam na jedną osobę, do której od czasu do czasu chodzę i jestem zadowolona. Watek już w sumie nieaktualny, ale może ktoś będzie jeszcze poszukiwał. W razie czego: http://pracowniaterapeutyczna.org

Gość uff jak gorąco puff jak gorąco
zasada numer 1.- unikaj głupawych panienek które psychologie wybrały aby leczyc własne problemy i same o tym nie wiedzą zasada numer 2 - psycholog jest tylko empatycznym swiadkiem twojej samodzielnej pracy nad sobą a nie wyrocznią, alfai omega i panaceum na zło wszelakie zasada numer 3 - nie podoba ci sie psycholog i współpraca z nim zmierza donikąd - zmień go zasadm numer 4 - jesli psycholog we wszystkim ci przytakuje - zmień go tym bardziej

Gość gość
Polecam Ci udać się do pani Ewy Mioduskiej, która przyjmuje na Mokotowie. Mimo młodego wieku jest to niezwykle doświadczona osoba. Jej nr tel: 794-789-897

Gość zellessa
Ja Ci mogę polecić Małgorzatę Jedlecką z Centrum Doradztwa i Pomocy Psychologicznej ( www.cdpp.pl ). Naprawdę fachowa, kompetentna osoba z dużym doświadczeniem. Do tego przyjaźnie nastawiona do pacjenta, co w przypadku psychologa jest przecież bardzo ważne.