Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdespemerowana

Jak dlugo mozna siedziec przed odbiornikiem tv???

Polecane posty

Gość zdespemerowana

a ja mam juz tego dosyc i nie zycze sobie wiecej seriali w tv!!!! przez ile odcinkow mozna sledzic losy romana z nawspolnej czy rysia z klanu... ja juz nie wyrabiam chociaz chcialam bardzo im kibicowac. powiedzcie znacie jakies inne lepsze rozrywki co by tak muzgu nie lasowaly jak te seriale?

Gość Natalii44
Zawsze można poczytać interesującą książkę, w końcu to przecież z książek biorą się wszystkie pomysły na seriale...

Gość gretazgarbem
Pomysly na seriale biora sie z glow niedorozwinietych scenarzystow :D Czasem to mam wrazenie ze ci ludzie jezdza po kraju i wypatruja tylko jakichs degeneruchow zeby potem zrobic z nich lzawa historie. A potem odcinek w plebanii czy innej milosci. A ze ktos tam cos tam kiedys slyszal to lud chetnie pooglada to co leci w tv. Czy nie mam racji? Bo cos czuje ze w samo sedno trafiam :D Jak filozof :D

Gość marysiazbst
Ty jestes niewdzieczna niewdziecznico!! Powinnas codziennie mezowi dziekowac za to ze cie utrzymuje a nie wyrzucac mu takie artykuly

Gość jacieniemoge
krejzolka :D

Gość do zenuuaaa
"filozofem to był ale chyba ten koleś co ten artykuł pisał: http://www.wiadomosci24.pl/artykul/pyrkosz_p yrkosz_i_nie_jedziesz_92731.html męski szowinista jeden. nie dość że kobieta dała mu możliwość rozrywki to jeszcze mu nie pasowało. ród męski jest niewidzięczny" haha oj wybacz mu, biedny ciagle jak dzieciak mysli, ze jako stary stetryczały dziad bedzie podrywal młódki na wiagre :D ale tym bardziej z satysfakcją myśle sobie jak gorzka okaże się dla niego rzeczywistość - tez bedzie jak ten Pyrkosz w m jak milość siedzial pod pantoflem bardziej zywotnej od niego zony spelniajac wszystkie jej rozkazy i cieszac sie z tego:D i tylko w jednym wypadku bedzie zgrywal macho na starosc - jak go zona matrona kopnie d... i odwroci od niego cała rodzine z wnukami i dziecmi na czele i wtedy taki macho dziadek bedzie mogl uzywac wiagry do woli :D ale co bardziej prawdopodobne nie przezyje nawet roku bez żony :D faceci to straszni debile hahahah :D

Gość takietango
wiesz nie wiem jak ty ale ja jakbym miala do wyboru dwoch takich facetow to pyrkosza wlasnie bym w d... kopnela i wziela tego lubaszenke. ale kazdy robi to co lubi :P