Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dekomoreno

kto jeszcze czeka na miesiaczke??

Polecane posty

Gość dziiiuba
a czy test po terminie spodziewanej miesiączki moze zawieść?

Gość dekomoreno
dziiuba raczej nie powinien zawiesc. a jakies firmy test mialas? bo slyszalam ze pre test jest do kitu.

Gość dziiiuba
robiłam 2 x BOBO test. zamierzam isc do lekarza po swietach zeby miec 100% pewności .testy robiłam.3.04 i 6.04 a okres powinnam miec 24.03.

Gość dekomoreno
a chcesz miec dzidziusia? czy nie bardzo? bo skoro zrobilas 2 testy i oba wyszly tak samo to nie powinny sie mylic i jestes w ciazy.

Gość dziiiuba
nie spodziewałam się ciąży ale chce dzidzi :) ciesze sie z tego:) a kiedy lekarz moze stwierdzić ciąze?

Gość dziiiuba
a ten tesy "bobo" dobry jest?

Gość dekomoreno
chyba dobry, zreszta nie znam sie. ja robilam dzisiaj rano Qiuxx czy cos takiego i slyszalam ze dobry. wydaje mi sie, ze na USG bedzie widoczna ciaza juz 5 tygodniowa. a moze idz na badanie krwi.

lekarz moze stwierdzic podobno od razu. tzn jak test pokazuje to i lekarz to widzi, nie wiem jak ale widzi :) a na usg widac juz od 5 tyg, czyli jak ci sie spoznia okres tydzien to chyba fasolka powinna byc widoczna... albo groszek :)

Gość dziiiuba
ale zeby stwierdzić ciąże musi być usg?czy bez tego stwierdzi?

Gość dekomoreno
a ja inaczej lekarz widzi jak nie na USG? co rentgen ma w oczach?? :)

Gość dziiiuba
sorki:)

Gość dziiiuba
usg jest płatne?

Gość dekomoreno
jesli idziesz do gina i mowisz mu ze podejrzewasz ciaze to Ci zrobi USG i nie bedziesz musiala placic. powodzenia

panna-migotka...zaraz po świetach już mam umuwiony terenik także się ciesze :) dziiiuba to na pewno bedzie ciąża raczej dwa testy to masz pewność ja robiłam cztery i kazdy był pozytywny dziś mój synio ma 2,5 roczku.Zadzwoń do gin.powiedz ze podejrzewasz ciąże jesli bedzie dobrym lekarzem to Cie przyjmie odrazu i USG musi zrobić do potwierdzenia,idz jak najpredzej do lekarza z tym nie zwlekaj...

no w sumie ;) ja to sie nie znam :P ale myslalam, ze jak lekarz ma sprzet zeby tam zajrzec to i ciaze dopatrzy.... ale mi cos sie goraco robi wiec moze lepiej mnie nie sluchajcie ;) racja, trzeba zrobic usg a najpredzej badanie krwii ola - zazdraszczam tych jazd :) ja mialabym warunki pouczenia sie, moj szwagier jezdzi sobie nawet na zawody, ale boje sie tych stworzen, co nie znaczy, ze nie podziwiam ich, konie piekne sa

Gość dekomoreno
witam :) jak tam moje drogie oczekujace?? ja wciaz czekam :( ehh i doczekac sie nie moge...

hej dziewczyny, ja dostalalam dzisiaj rano okres, wiec... wreszcie sie wszystko unormowalo, moge sie wykurowac, moge wrocic na rower, wypic cos, pojsc do sauny, achhh w pierwszej chwili sie zaiodlam normalnie, bo juz jak pisalam, pokochalam ? te wymyslone malenstwo... a tu okres, no ale skoro tak sie stalo.... to jednoczesnie mi ulzylo, najbadziej z powodu lekow, nie wybaczylabym sobie gdyby z mojej winy dziecku cos sie stalo.... poza tym chyba zmadrzalam;) i kupilam dzisiaj folik. dekomoreno moze zrob badanie krwii? w sumie spoznia ci sie chyba jakos pare dni wiec moze tenstres ci przdluzy cykl? u mnie akurat skorcil...

Gość dekomoreno
u mnie dalej nic... :(:( po swietach kupie test i znow zrobie. spoznia mi sie 2 dzien. powoli sie zalamuje.

hej :) i jak mijają swieta??Oj dekomoreno zostałaś nam tylko Ty ...może to jest wynik jakiegoś stresu??Ale faktycznie jak brak @ to ponów raz jeszcze test albo zr ób ta bete hcg...pozdrawiam serdecznie :)

Gość dekomoreno
a kiedy najlepiej zrobic to badanie krwi? rano tak jak test czy to juz bez roznicy jest o jakiej porze dnia sie je zrobi? wystarczy isc do laboratorium zeby zrobic to badanie czy trzeba isc z tyym do lekarza? jejciu ja juz mam taki stres, ze wytrzymac nie moge. ciagle o tym mysle. :(:(

hej...robi sie to w laboratorium koszt jak wyczytałam to ok.30zł.Na pewno juz by Ci wyszedł dobry...Tj.badanie z krwi ale mysle ze jesli chodzi czy rano czy o innej porze dnia to nie gra roli...Uspokuj sie bedzie dobrze :)ja tez myslałam ze bede w ciaży a wyszło inaczej wpierw byłam rozczarowana ale teraz się ciesze :)Pewnie zrobic ta bete po co kase tracić na testy tu bynajmniej 100% pewność...powodzenia,jeteśmy z Tobą :)

Gość dekomoreno
dalej nic :(:(:(:(:(:(:( tylko dlaczego mnie te jajniki tak bola i w dole plecow???????????? jutro na bank ide na te badanie krwi, niech sie dzieje co chce. moj chlopak juz mi mowi, ze bedzie dobrym ojcem heh jemu to dobrze nie on by sie meczyl...

wiesz co ja myśle,ze dostaniesz @...objawem ciąży nie jest ból kregosłupa a jajniki też bolą na@ poczekaj jeszcze do końca tyg.3mamy kciuki i jesteśmy z Tobą :)

Gość jojojjj
cześc dziewczyny - ja się przyłączam do was - okres ma być jutro ale było sporo przerywanych w tym kilka w płodne i teraz myśle.. ciąża by nas nawet ucieszyła ale kurcze jak tu czytam to większość z was prędzej czy później dostała okres więc trudno mi uwierzyć że tak z przerywanego byłoby coś.. a czuje się fatalnie, śpie pół dnia i niemam siły ręką ruszyć i niewiem czy to przesilienie czy sobie wmawiam - dziś też zmierzyłam temperature w pochwie; wiem że tak na raz jest niemiarodajna ale o 10 miałam 37,2 a teraz 37,5 więc wysoka - mam test więc myśle zrobić go jutro rano bo przez to myślenie niemoge wogóle funkcjonować i niechce następne dni zamiast coś robić to myśleć nonstop - z drugiej strony lepiej by było poczekać pare dni bo może poprostu przyjdzie - co mi radzicie?? dodam jeszcze że brat wpadł właśnie z przerywanego więc wiem że to możliwe

Gość dekomoreno
witaj, poczekaj spokojnie do dnia w ktorym masz dostac @ jak nie dostaniesz to zrob test albo badanie krwi. ja dzis ide na badanie bo sie juz spoznia @ 3 dzien. trzymam za Ciebie kciuki. i tak jestes w lepszej sytuacji niz ja heh pozdrawiam

Gość joojjjjjjj
no i zmierzyłam temperature o 6 rano po nocy zaraz niewstając z łóżka i była 37,1 - i niewytrzymałam i zrobiłam test - wyszedł negatywny - okresu niema ale czuje jakby miał przyjść.. no coż ale przynajmniej moge zyć dalej a nie schizować także narazie czekam na okres...

hej...bedzie dobrze kobietki,ciąża to nie koniec świata :)a faktycznie test robić po dniu spodziewanej miesiaczki choc ja robiłam na 4 dni przed i wyszedł prawidłowy czyli brak ciąży...powodzenia raz jeszcze...pozdrawiam

aha ja temp.przed @ miałam ponad 37 stopni takze jesli sie tego nie robi systematycznie to szkoda sobie tym głowe zawracać ;)