Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dekomoreno

kto jeszcze czeka na miesiaczke??

Polecane posty

Gość dekomoreno
mam jakis Qiuxx slyszalas o nim? dobry?

Gość dekomoreno
kurde zazdroszcze Ci ze masz to juz za soba. ja sie tak boje ze szok :( tez juz chcialabym miec to za soba aaaaa

Gość czekajaca574
Dobry test! I czyły! chyba już 25mlU/ml jeśli dobrze pamiętam. Jeden z tych 4 które wykonałam to własnie był. Wyszedł negatywny, naturlanie ja wariatka ma nie uwierzyłam. Spokojnie!!! Nie jest tak łatwo zajść w tą ciąże jednak. Może idz już spac to szybciej będzie to jutro.

ja tez zazdroszcze juz chcialabym wiedziec albo w ta albo w druga strone zwlaszcza, ze twarz mi wariuje, tzn ja wariuje i sie wyciskalam ostatnio z nwerwow i teraz mam masakre aaaaaaaa i nie wiem czy mam brac ten aknemycin czy nie :(:(:( czekajaca ale cieszyc sie mozesz :) ciesz sie ciesz. swoje tez przeszlas przez ten czas... dekomoreno, napisz co ci wyjdzie jutro :)

Gość agnieszka .....
czesc dziewczynki skoro jestem na tym temacie moze i ja napisze .. :> prosze o rade bo sama nie wiem co i jak ...w styczniu moj okres byl regularny, lutym nie mialam wogole okresu... dostalam dopiero 6 marca ...moj regularny okres to ok 27-28 kazdego miesiaca... zas w tym miesiacu nie dostaje go wogole .. jak myslicie ?? co to moze byc .. zawsze mialam regularny okres a teraz to juz wogole ?? czy to moze byc ciaza ?? z takimi wahaniami .. ??

agnieszko, ciezko jest powiedziec, nie bylas u lekarza? mysle, ze powinnas pojsc, bo my tutaj nic ci nie poradzimy, czy jestes czy nie. wszystkie czekalysmy/czekamy nadal i w sumie tutaj to tylko opisujemy na bierzaco nasze nastroje/objawy wszystko to co mogloby sugerowac ciaze czy jej brak. zadna z nas nie bedzie prorokowac :) zrob test jesli w tym miesiacu sie juz ci spoznia okres, albo smigiem do lekarza! pozdrawiam:)

Gość nastepna czekajaca
Witam :) Dołączam się :) Ja również czekam na okres jak na zbawienie, dostaje szału na samą myśl, że mogłam wpaść... Mam nadzieję, że na dniach nadejdzie bo inaczej idę się chyba powiesić :P

Gość agnieszka...
DZIEKUJE :> W SUMIE MAM WIZYTE NA NASTEPNY TYDZIEN ALE MUSZE PRZYZNAC ZE WYDAJE MI SIE ZE TO CIAZA.. MUSZE DODAC JESZCZE TO ZE CHCE W NIEJ BYC :p HEH ...:)

Gość nastepna czekajaca
ja robie własnie test :/ umieram ze strachu :/

Gość nastepna czekajaca
nie dziala :/ nie wyskoczyła żadna kreska, a zrobiłam juz z 15 min temu... Podobno zdarza się zepsuty, jutro zrobię nowy. Dodam że mam 18 lat, za miesiąc mam maturę i chyba najbardziej z Was nie chcę dzidziusia :P Za 7 lat chętnie, lecz nie teraz :P

Gość dekomoreno
witam ja juz tez po tescie. wyszedl negatywny, jedna kreseczka. troszke sie uspokoilam ale @ dalej brak. moze to za wczesnie na test i dlatego wyszedl negatywny... juz sama nie wiem

Gość nastepna czekajaca
Ja jak w końcu odważyłam się na test to nie wyszedł :P z jednej strony jestem zła, ale z drugiej się cieszę, bo mogę dłużej żyć w nieświadomości... ;P Opowiem Wam jaka mi się przytrafiła historia, otóż gdy kochałam się z chłopakiem, pękła nam gumka (brzmi fatalnie...) na szczęście wyglądało to inaczej niż u innych bo mój chłopak wogóle jeszcze wtedy nie doszedł-po prostu podczas zauważyliśmy że jest pęknięta, więc przestaliśmy. Dodam, że to był mój pierwszy raz... Nieźle udany, co?? :///

Gość dekomoreno
nastepna czekajaca w sumie nie masz sie czym martwic. a dlugo sie juz kochaliscie? bo przed ejakulacja dochodzi do kropelkowania ale wydaje mi sie, nie tak latwo. poza tym czy mialas dni plodne? bo np ja to owszem mialam i sie kochalam do konca no i sie teraz stresuje. heh z tym, ze ja mam 25 lat :)

Gość nastepna czekajaca
widzisz u mnie jeszcze jest taki plus, że przed stosunkiem jeszcze 2 razy w tym dniu uprawialiśmy z chłopakiem petting i on doszedł 2 razy. Ten podczas stosunku byłby wtedy 3 razem. Podobno jak chłopak pierwszy raz w ciągu dnia dochodzi i jest bardzo podniecony to wydziela coś tam przed wytryskiem i tam tez są plemniki, ale skoro to byłby juz trzeci raz to jego potencjał chyba by aż na tyle nie pozwolił :P:P:P A co do dni płodnych.. U mnie to jest strasznie ciężko wywnioskować, ponieważ od ZAWSZE mam nieregularny okres, raz co 30 dni, innym razem co 35, zdarzało mi sie nawet że jeden cykl mi wypadł.. Więc ciężko mi się doliczyć jak to powinno wygladać :(

Gość dekomoreno
kurde ja sie zastanawiam czy wynik byl wiarygodny... w sumie to zrobilam tak jak trzeba bylo. rano na czczo. test zrobilam w 1 dni planowanej @ 2 tygodnie po stosunku. jejciu jak jak sie zaczynam juz bac. :(:(:(

hej....no troszke Was przybyło...ja tez robiłam test niby cztery dni przed miesiaczka i wyszedł negatywny i okazał sieprawdziwy bo w ciąży nie jestem i mam własnie @...dekomoreno,myśle ze test wyszedł poprawnie i @ nastapi na dniach,zobaczysz a za reszte kobietek 3mam kciuki i pozdrawiam :)WESOŁYCH ZDROWYCH ŚWIĄT!!!!!

Gość nastepna czekajaca
I obfitych w @ :D

Gość dekomoreno
heh obfitych w @ jak najbardziej. :)

Gość dekomoreno
jak tam przzygotowania do swiat?? :) ja co zrobie to mnie tak w dole plecow boli, masakrycznie. oczywiscie @ nadal brak. jesli nie przyjdzie na weekend to po św znow zrobie test. ehh...

Gość nastepna czekajaca
A właściwie nieczekająca!!! :) Dziś dostałam miesiączki jadąc w pksie, ból nie dał mi żyć, ale pomimo prawie zalanej kiecka i skręcającego bólu brzucha byłam nieziemsko szczęśliwa :D Mówię Wam kobietki, będzie dobrze :) Pozdrawiam i życzę tego co powyżej ;)

mi dopiero cycuchy spuchly, nie przesadnie, nie bola. za to jestem wykonczona przez kaszel i katar...goraczki nie mam, ale oslabiona jestem... maz mi chce wcisnac kielbase :/ a ja miesa nie jem... w kolko powtarza, ze tak sie czuje przez diete :]

Gość dekomoreno
jejciu a mnie tak boli w dole plecow, ze szok i na dodatek te jajniki oj bola tez. kurcze oby to @ bo juz nie wytrzymam dluzej. panna migotka widze, ze zostalysmy same w oczekiwaniu na @ bo reszta babeczek juz z ulga odetchnela heh :)

no wlasnie widze, ze sie wykruszyly babeczki ;) jak ja bym juz chciala byc chociaz zdrowa :] najpierw stres, potem przeziebienie, jakas wyrodna matka ze mnie by byla :/ dekomoreno, a ile u ciebie srednio trwa cykl? bo u mnie prawie zawsze rowne 4 tygodnie, 28 dni, czasem jak wlasnie jestem chora, oslabiona to przychodzi szybciej.

Gość dekomoreno
u mnie tez srednio tak od 27-29 dni dzis mija wlasnie 27 dzien cyklu. juz normalnie doczekac sie nie moge @

hehe zobacz jak to jest... jak okres przychodzi w niespodziewanym momencie to czasem wneriajace jest, a teraz czekasz na niego z niecierliwoscia hehe

Gość dziiiuba
ja powinnam miec okres 24.03. zrobiłam 2 testy oba wyszły z 2 kreskami jedna blada. oznacza to ciąze?

GRATULUJĘ!!Ciąża...hejka dziewczyny:)Trzymam za Was kciuki,wiecie teraz się ciesze ze dostałam bo moge spokojne sobie zacząć pracować...