Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lisiczka piekna

dobre cienie do powiek-jakie? Pomózcie!

Polecane posty

Gość lisiczka piekna

Gość lisiczka piekna
potrzebuję kupic jakieś cienie do powiek-błyszczace, twałe, dobre. Jaką firmę mi polecacie?

Gość j.k.k
isaDora

Gość j.k.k
bourjois

Gość lisiczka piekna
naprawdę? bardzo dziękuję:) a co sądzicie o Gosh, Max Factor czy Astor?

Gość lisiczka piekna
j.k.k, czyli sie sprawdzają? Chciałam zafunsowac sobie szarości, delikatny róz i ciemny błekit. Mam niebieskie oczy takie jasne, wpadające w zielone.

Gość j.k.k
Gosh i max factor nie miałam...aastor były niezłe,ale umywająsię do IsaDoryi Bourjois.Z cieniami tych firm można robić cuda, nakładaćwarstwami, tworzyc ciemniejsze i jasniejsze kolory tych samych odcieni.Z IsaDory mam paletke poczwórną...wadą jest zbyt małe zróżnicawanie pomiędzy kolorkami, ale wybaczam im.Są miękki i świetne. Nie zbierają się.Bourjois są twardsze, ale to napraswdę nie przeszkadza w użytkowaniu, sąteż super.Miałam sporo cieni w wyższych i niższych półek.IsaDora i Bourjois to jużnieco droższe, ale wciąż nie jakieś totalne zdzierstwo, aopłacasię. Niestety nie miałam cieni firm takich jak Chanel, Dior. Pewnie są dużolepsze, ale dołożyćtrzeba;)

Gość j.k.k
Ciemny błękit bardzo ryzykowny:) Ale jak masz wprace w malowaniu,czemu nie:) Ja stawiam na blade róże,szarości, ew. naturalne beże.Mam zielone oczy;)

Gość najlepsze cienie to
l;oreal i revlon ewentualnie moga byc isa dora i bourjois jak masz wiecej kasy to moze MAC, ale nie znam ich tylko czytalam ze są dobre

Gość j.k.k
revlon nie wiem,aleloreal to dla mnie totalna porazka...jak widać oceny zawsze będą subiektywne, bokażdemu pasuje coś innego;)

Gość po prostu olej
MAC :) drogie, ale bardzo wydajne i trwale cienie... :D zajebiste po prostu! kupisz w sephorze lub w innym dobrym sklepie kosmetycznym, nie pamietam juz cen :)

Gość najlepsze cienie to
a mi pasowaly cienie l'oreala z serii platinum appeal, byly miekkie i mocno napigmentowane, a revlon jest tez podobny i ma tyle roznych kolorow

Gość lisiczka piekna
dziekuję dziewczyny:) dla mnie Loreal to badziwie...

ja lubię cienie Artdeco. Dodatkowym plusem jest to, że można samej komponować dowolne zestawy.

Gość Kosmetyczka79
Ja polecam w 100% Shiseido, są drogie, ale bardzo wydajne, wytrzymują zarówno w ciemnym jak i w jasnym kolorze cały dzień nie osypują się, nie wałkuje się na nich eye liner, ani kredka do oczu, rewelacja, intensywnośc zależy również od rodzaju końcówki do nakładania, w z droższej półki polecam też YSL, a odradzam cienie Diora są bardzo nietrwałe przeciwieństwie do kredek czy konturówek z tej firmy. Z tanich polecam boujouis, a odradzam szczególnie loreal serię Minerals, nie mam pojęcia jak ja nakładać, a szczególnie róż do policzków z tej serii to już straszna tandeta.

Gość niedawno przegladam wizaz
w poszukiwaniu cieni, niedlugo wybieram sie na zakupy ale najpier bede testowac, z opinni wybrakamnastepujące, w tym l'oreala o ktorym bylo duzo dobrych opinii wiec jak widac kazdy woli cos innego. Mi zalezy na cieniach miekkich, ktore mają duzo koloru, raz mialam astora ktory byl jak kamien i dawal tyllko poswiatę. A wiec wybralam takie: -Eveline, 3D Effect -L'Oreal, Accords Naturels -L'Oreal, Color Appeal -L'Oreal, Color Appeal Trio Pro Star Secrets -Revlon, ColorStay -Bell -Bourjois te potrojne -Isa dora poczworne

Gość kosmetyczko a ktore z bourjois
są najlepsze wedlug Ciebie?

Gość bell yoko applause eveline

Gość kotka222
JOKO, trzymaja sie lepiej niz Loreal i manhattan a kosztuje 11 zl

Gość tylko sephora
najlepsze jakie mialam do SEPFORA sa sliczne kolorki i pieknie sie tryzmaja naoczach poza tym nie obsyouja sie ..polecam

Gość hmmmmmmmmmmmmm
ja polecam baze pod cienie artdeco i wtedy najtanszy cien sie super trzyma

Gość tak tylko Art Deco
genialne cienie

Gość a czy te tanie cienie nie
wygladają jakos prymitywnie na oku?

Gość najlepsze to cienie ruby rose
jest ich duzo, ladne kolory i tanie

Gość oktavvia
Pigmenty MAC, najlepsze na świecie! :) Sama używam! Tylko uważaj na podróbki. Na allegro możesz nabyć odsypki owych cieni (niektórzy sprzedawcy mają na aukcjach "dowody ich oryginalności"). Pozdrawiam!

Gość smutnaaaaaaaa
tylko INGLOT

Gość pepea
ja mam z roznych firm cienie i nie narzekam,ale przed nalozeniem staram sie zmatowic powieke i wtedy kazde dlugo sie trzymaja.

Gość maggie_
Trwałość cieni zwiększy baza - polecam bazy Artdeco, Lumene i Virtual. Dużo zależy też od rodzaju cieni, o czym poczytać można tu http://mellea.pl/articles/w-cieniu

Gość Zielony Agrest
Ja używam ostatnio głównie paletki z Artdeco, jestem bardzo zadowolona z jakości i trwałości tych cieni.