Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lisiczka piekna

dobre cienie do powiek-jakie? Pomózcie!

Polecane posty

Gość iśka25
CIENIE GOSH! Nic lepszego. Uważam, ze najlepsza firma pod wzgl. kosmetyków. Miałam korektor do twarzy - niepowtarzalny. Teraz stwierdzilam ze zainwestuje w cienie. Nie pomyliłam się. Kupiłam "GOSH Cienie Do Powiek potrójne" (http://www.nokaut.pl/szukaj/kosmetyki/cienie-gosh.html) firma gosh warta polecenia, na prawdę, nie zawiedziecie się ;)

Gość gość
tylko i wylacznie mineralne cienie annabelle, bardzo trwałe, piękne kolory i do tego nie uczulaja, a ja mam z tym problem

Ja mam z Loreal, ale mam dosyc tlusta powieke i niekoniecznie chca sie trzymac, wiec u mnie baza jest konieczna!

Gość gość
Jak dla mnie najlepsze są ciebie mineralne do powiek, takie jak Alilla ma, nie dość że bardzo trwałe to nie uczulają. Jak kupować to dobrej jakości, dłużej nam posłuża:)

Gość Natka112
Ja się nie rozstaję z cieniami Bed&Breakfast z serii Morocco z Bikora :) Trwałość jest wspaniała i bardzo łatwo się je nakłada, zwłaszcza kiedy umiejętności makijażowe nie są najlepsze ;)

Gość Bogna90
tom ford jak juz sie kupi to naprawde widać roznicę w pigmencie to inna klasa zupelnie

Gość gosiama4
Nie mam dużych potrzeb, jeżeli chodzi o cienie do powiek, najważniejsze, żeby się nie osypywały i miały nasycone kolory. Kupiłam paletkę Burn z eveline, do wyboru są jeszcze dwa rodzaje w innych kolorach, mnie brązy najbardziej odpowiadały. Fajne cienie, dobrze napigmentowane i niedrogie.

Gość reniaczka
ostatnio kupiłam sobie cienie od Semilaca paletkę matowych cieni Warm Nude. Pod wrażeniem jestem, ładne kolorki, nie sypią się no i ładnie się nakładaja. super, tak samo te ich cienie w kremie. No rewelka. kolejny raz marka Semilac mnie pozytywnie zaskoczyła https://semilac.pl/pl/cienie-do-powiek#sorter

Gość martakosecka3
Cenie sunrise z eveline są dobre jakościowo, ale jednocześnie niedrogie, kosztują około 24 złotych, dobrze się bindują, kolory są nasycone, nie osypują się, także ja jestem z nich bardzo zadowolona, nie spodziewałam się takiej jakości po palecie drogeryjnej.

Gość gość
Moje ulubione to cienie z Pierre Rene, mam już kilka paletek i fajnie mi się sprawdzają. Są bardzo dobrze napigmentowane i dobrze mi się z nimi pracuje, robię makijaże nie tylko sobie ale też koleżankom i cienie wytrzymują długo na powiekach. Nie jedną imprezę z nimi przetańczyłam :D Nie osypują się i dobrze blendują.