Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 19latka.............

Panów proszę o radę...

Polecane posty

Właśnie rozmawiam z facetem, który mi się podoba (jest trochę starszy). Po raz kolejny pyta mnie, czy z poprzednim partnerem (z którym byłam jeszcze jak poznałam tego X) straciłam dziewictwo. Nie straciłam, ale waham się, co powiedzieć. Nie chcę żeby pomyślał, że coś ze mną nie tak. Z drugiej jednak strony słyszałam, że faceci "lubią" dziewicę... Pomóżcie mi jakoś wybrnąć.

Gość powiedz prawdę
tylko i wyłącznie

Gość PAN KLE.ks
męszczyźni lubieją nie tknięte dziewczyny. jeśli jesteś takom właśnie kobietom to mu powiedz w prost:)

Dlaczego uważasz, że jest "coś nie tak"? :P Po prostu nie zdążyliśmy do tego punktu dojść :]

Dlatego, że w ogóle nie rozumiem tego \"dylematu\" :o Po co chcesz ściemniać? Po co w ogóle się nad tym zastanawiać? Jak nakłamiesz, to dopiero sobie pomyśli \"co za !@#$%^ka\" :p

W sumie masz rację... Jestem jeszcze młoda i głupia :P ale boję się, że po poznaniu prawdy (że nadal jestem dziewicą) zmieni do mnie stosunek. No bo umówmy się: w moim wieku dziewczyny już mają dawno za sobą stratę cnoty.

Gość hhhhhgggg
Traktujesz go poważnie i chcesz żeby on Ciebie tak traktował? Powiedz prawdę. Zresztą czy to taka straszna ta prawda jest? Wiesz kiedy ja straciłam cnotę? Niedługo przed swoimi 28 urodzinami, hihi. Nie pytaj dlaczego ;-) A faceci, którym to mówiłam traktowali mnie zupełnie normalnie ( a nie byli to księża;-)

Gość
dla mnie to jest totalna głupota zwierzać się jakiemuś gościowi przez internet co do intymnych szczegółów poprzedniego związku :o mężowi nigdy nie mówiłam (ani on nie pytał) co, z kim i kiedy robiłam...

Gość kgjgkjgdklgjkg
Po prostu luźno rozmawiamy... NIe chcę wyjść na jakąś sztywniarę ;) Zresztą znamy się dość długo (2 lata), wcześniej na stopie koleżeńskiej, potem bardziej koleżeńskiej a teraz... zobaczymy