Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aguś*

Jak sie zachowac?!pomocy!!!

Polecane posty

miesiac temu rzucil mnie facet dla innej:(i miesiac go nie widzialam,dzis przyjedzie do mnie kase mi oddac a ja nie wiem jak sie zachowac,bardzo go kocham i nie chce zeby jakims swoim zachowaniem go stracic calkowicie,w sumie i tak juz niezle namieszalam bo go na gg nachodzilam...dopiero od 3 dni siedze cicho,i pytanie moje jak mam sie zachowac jak dzis przyjedzie,byc zla,obrazona,mila,slodka....nie wiem....gorzej bedzie jak on przyjedzie z nia to wtedy kolezanke wysle po ta kase...jak sam...to nie wiem czy bedzie chcial gadac czy tylko sluzbowo odda kase powie czesc bo juz musi do tamtej leciec...:(((prosze poradzcie cos!!!

Gość zachowuj sie normalnie
i naturalnie. Nie pokazuj emocji, po prostu badz soba taka jaka ejstes na codzien :) usmiechnij sie i pokaz, ze masz to wszystko juz gdzies :) generalnie zyskasz tyle, ze facet sie ciezko zdziwi :)

tak ale jeszcze tydzien temu na gg pisalam ze go kocham i mi zalezy...:/

Gość baaaaaaaardzo
nie nie to nie moze byc prawda, ze takie durnoty zyja na swiecie:O on cie zostawil dla innej, a ty go nekalas na gege? i masz jeszcze nadzieje? nie masz godnosci dziewczyno:o (odrazu odpowiadam na ataki:D ) I I to moje zdanie i mam do niego prawo:D nara

Gość MLODY 21
Nie pojmujesz że tym sposobem ''nachodzeniem'' własnie się osmieszasz?! Skoro zostawil, to nie zasluguje na Ciebie i wcałe Cie tak naprawde nie kochal! Zrób to w inny sposób; tak by on tego póżniej żalowal (zadbaj o siebie, zmień styl, swój wizerunek, znajdz innego) - to dziala!