Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Karolcia200

Nie staje mu!!!!!!!!!!

Polecane posty

Mam taki maly problem ale chyba nie taki maly skoro caly dzisiejszy dzionek mnie gryzie i nie moge przesta o tym myslec dlatego prosez o to byscie napisali co na ten temat myslicie. Od 2 tygodni spotykam ie z pewnym chlopakiem, jest poprostu swietny, dogadujemy sie bardzo dobrez, mamy podobny sposob patrzenia na swiat i caly czas sie smiejemy, spedzamy z soba dzin w dziec po pareascie godzin i oprocz tego zasypuej mnie SMSami. Wczoraj poszlismy dolozka i ku mojemu rozzarowaniu nie stana mu. Tzn na poczatku tak potem nie i potem opadl i tak wkulko. Do tego stopnia to stalo sie uciazliwe ze postanowilismy dac sobie spokoj, tzn ja zaproponowalam zebysmy z tym poczekali bo moze to wina zmeczenia. Ale potem na drugi dzien, znow to samo, i jzu napewno nie byl zmeczony bo bylo to po poludniu jak zjedlismy sniadanko. Ja sie go zapytalamwprost co sie stalo i czy go nie podniecam. Ale on twierdzi ze nie wie dlaczego i ze to napewno nie moja wina, bo bardzo go podniecam. Nigdy nie mialam takiej sytuacji bo wczesniej bylam z chlopakiem 4 lata i nawte po tych 4 latach to pod koniec ziwazku ie musial mnei dotknac a juz mu stawal. Poza tym mam bardzo duze powodzenie wiec nie sadze zebym byla az tak brzydka czy cos zeby go nei podniecic. Boje sie ze moge nie doruwnywac uroda jego bylej bo byla on MISS miasta z ktorego pochodzi i moze wciaz ja kocha i jak jest ze mna mysli o niej, no nie wiem...;/ On jest bardzo przystojny i dosc wmagajcy, bo ma w komputerze folder z modelkami wieksozsc jego kolezanek to modelki... Nie wiem co mam zrobic bo zalezy mi n tym zebysmy sie spotykali ze wzgeldu na to ze pasujemy charakterami i jets bardzo fajnie, tylko ten sex...(dodam ze on bardzo zwlekal z tym sexem). Prosze o rade!!

Gość s.p.i.ę.
Po 2 tygodniach do łóżka?!:O Btw, 0/10

Gość
spedzamy z soba dzin w dziec po pareascie godzin i oprocz tego zasypuej ?????????????????????????????????

sorka...\"dzien w dzien po parenascie godzin i oprocz tego zasypuje mnie smsami\" Pisalam szybko troche bledow narobilam, z gory sorry!

Gość
Skarbie ze nie stoi to jego wina problemy zdrowotne. Jego...Wasz problem :) mi stoi zawsze :)

Gość Aee
bo ja wiem,to jest dziwne.. jak dla mnie to jest problem dla seksuologa. Nie wiem,czemu facetowi moze nei stawac..zmeczenie, stres,jakeis inne problemy? Moze to stres p oprostu..mysli,ze sie nei spsize czy cos.. Moja rada: zrbo mu loda ;] Wtedy chyba nie ma prawa opasc ;p

Gość gośkafdtyhdghd
powiem ci tak.ja ze swoim byłam 3 lata,tylko sie koło mnie połozył i juz mu stawał nawet nie musiałam go dotykac..potem sie rotalismy i miał jakas panne ,i jak potem sie zeszlismy to powiedział mi ze przy tamtej mu nie stanał..poprstu kochał mniei ipatrzy na nia i myslał o mnie..i wacus ani deko w góre..

Z taką nogą, z takim pyskiem Stu cnot mogła być siedliskiem. :o

Gość Łotrzyca
A ja lubię widzieć jak na mój widok robi się taki twardy to największy komplement dla kobiety

Gość Łotrzyca
mimo że w tym celu, by to osiagnąć muszę im rozpuszczać viagrę w piwie:/

Gość oczytany
Gorszy rodzaj upokorzenia--gdy zona nie potrafi podniesc korzenia

Wzdycham do własnej żony, Taki już jestem zboczony. :p

Gość oczytany
Na górze róże Na dole fiołki Juz nie dla ciebie takie fikołki

Zawsze kobieta więcej czuje wstrętu Do opieszałych - niźli do natrętów. :D🖐️

Usprawiedliwienie przed żoną: Jedno bóstwo - To ubóstwo! ________________________ Ale tego nie rozpowiadać ;)

Gość duch cafe
no i już mi stoi znowu... ja pierrdolę :classic_cool: