Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zasmuconaaaa jestem

Oświadczyny prawdopodobnie za tydzien a on nie kupuje pierscionka

Polecane posty

Gość zasmuconaaaa jestem

Dziewczyny czy wiecie ile przed zaręczynami Wasz facet kupił Wam pierscionek zareczynowy? Bo ja sie ostatnio załamałam i nie wiem co o tym myslec... Otóz przeczuwałam ze oswiadczyny beda pewnego dnia w kwiatniu 09 w naszą kilkuletnią rocznice... On zabiera mnie daleko od domu i jego zachwoanie mowilo ze wydarzy sie tam cos szczegolnego.... takze do wczoraj bylam pewna na 99,9% ze wtedy mi sie oswiadczy (tym bardziej ze chcemy za rok sie pobrac). A tutaj wyszlo ze wczoraj bedac na zakupach on mnie (kolejny raz!!!!!) zabral do jubilera ogladnac pierscionki! Bylismy juz kilka razy, ciagle je ogladamy, a do tego sie okazalo ze taki maly jak na moj palec to trzeba zamawiac predzej bo na stanie nie mają!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! moj sie zdziwil, moze na chwile lekko zdenerwowal ale dupa, powiedzial ze ma jeszcze czas (on udaje ze nie planuje tego teraz).. A nasz wyjazd za 1,5 tygodnia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! oczywiscie nie okazalam ze mnie to zszokowalo, ze on zaplanowal wyjazd a zakup pierscionka zostawia chyba na dzien przed oswiadczynami i co moze sie z tym wiazac kupi byle jaki, ktory akurat bedzie a wiadomo ze takiego malego jak na mnie nie :O Nie rozumiem jego podejscia, po pracy wraca do domu od razu, wiem ze jeszcze nic nie kupił................. ehh my dziewczyny to bysmy pewnie miesiac na przód kupily a oni.... czy moze Wasi tez tak lekkomyslnie postępują??

Gość lo matko....z corka....
wspolczuje Twojemu facetowi :O Chociaz moze to minie, moze to tylko jakis taki stres oswiadczonowy, nie wiem ;) W kazdym badz razie Twoje zachowanie do normalnych nie nalezy :P

Gość psychiczna tortura orencz
nie jestes zasmucona tylko ostro pierdolnieta:o

Gość zasmuconaaaa jestem
a czemu nie? On ciagle o tym wyjezdzie gada, a najwazniejsze zostawia na ostatnią chwile... mowie najwazniejsze w sensie tego ze pierscionek taki chce nosic do konca zycia i uwazam ze jesli kupi np. za duzy to nosic go nie bede i jak dla mnie bedzie to oznaka ze sie nie starał zeby pasowal

Gość EEEEEEEEE PRZESADZACIE
ZDENERWOWANIE I TYLE NORMALNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość czarna koala
a cóż w tym lekkomyślnego? moze wcale nie planuje Ci się oświadczyć akurat teraz, tylko np za miesiąc? moze mysli ze teraz sie tego spodziewasz i chce Cie jeszcze bardziej zaskoczyc?... to kobiety kupuja prezenty itp sporo czasu przed okazją, mężczyźni przeważnie na ostatnią chwilę. wystarczy popatrzec co się dzieje tuż przed Bożym Narodzeniem i kto wtedy kupuje w dzikim szale prezenty :) nie denerwuj się. skoro chodzi z Tobą i wybiera te pierścionki to znaczy ze na pewno nie kupi "byle czego".

skąd ja mam wiedzieć kiedy mój facet kupił pierścionek.. jestem normalna :D oświadczyny to nie jest największe szczęście jakie mnie w życiu spotkało baa bez nich też byłabym szczęśliwą osobą :D

Gość czarna koala
hehe a jak Ci kupi przepiękny, tyle że za duży bo w Twoim rozmiarze w ogole go nie bedzie to tez bedzie znaczylo ze sie nie postarał? :-> wiesz, taką tajemnicę Ci zdradzę - pierścionki można zmniejszac... :)

Gość NIE MOZNA ZMIENIEJSZAC
WIADOMOSC Z APARTU

Gość czarna koala
ale - jeśli Cię to uspokoi - to mój narzeczony pierścionek kupił na trzy dni przed oświadczynami. więc spokojnie, Twoj jeszcze zdąży.

Gość czarna koala
NIE MOZNA ZMIENIEJSZAC - WIADOMOSC Z APARTU to chyba tylko w Aparcie :D dlatego ich nie lubie :D

Gość ale glupia ges
pierscionek i slub koscielny i sukienka to sie liczy w zyciu szok!!!!z takim podejsciem szybko rozwod bedzie, jak nawet w sprawie pierscionka nie umia sie dogadac!!!!

Dziewczyno trochę wyluzuj. Twój \"facet\" już wie ,że czekasz na oświadczyny, nie musisz go poganiać. Ty sobie wymyśliłaś termin oświadczyn i już. A co jeśli on nie jest jeszcze gotowy? Jeżeli chce to zrobić po powrocie? Będziesz zła i humorzasta przez cały czas? To raczej nie zmusi go do szybszego kupna pierścionka.Jeżeli nawet kupi za duży to co za problem go zmniejszyć u jubilera?

Dzizas.... Jeszcze parę dobrych lat temu, w dobie PRL rzadko która dziewczyna dostawała pierścionek. Oswiadczyny były jak najbardziej wazne, małżenstwo zawarte, niejedno przetrwało do dziś. Pierscionek to dodatek. Wyluzuj. Będzie się chciał swiadczyć wtedy, kiedy Ty stwierdziłaś, ze byłoby fajnie to zanim powiesz tak obejrzysz błyskotkę czy na tyle śliczna, zeby się chwalić przed tłumem koleżanek?

to dla Ciebie w tym wszystkim liczy się ten pierścionek najbardziej?.... no nie mam słów...

Gość wariatka..
ja bym sie na miejscu tego faceta bardzo powaznie zastanowila nad wiazaniem z taka osoba jak ty. jezeli ten post to nie jest prowokacja, to ja mu serdecznie wspolczuje takiego pustaka jak ty!!! pierscionek w tym jest najwazniejszy!!!? a jak ci sie oswiadczy bez pierscionka to mu odmowisz? ty nienormalna jestes

Gość pipulinska
przerazasz mnie!!!!!!!!!!!!!!! cel życia pierścionek od faceta i zaręczyny!!!!!!!!!!!!!!!!!!

boooze masakra jestes tak owladnieta mysla o pierscionku ze zachowujesz sie jak totalna materialistka. wspolczuje twojemu facetowi. on sam wie kiedy chce sie oswiadczyc i zrobi to w odpowieniej chwili . a ty sie uspokuj z ta dziwna desperacja

kobieto uspokoj sie!ja go podziwiam jak z toba chodzi po jubilerach i oglada te pierscionki,naprawde!moj wiedzial tylko mniej wiecej w jakim stylu mi sie podobaja i sam kupil niewiem kiedy a oswiadczyl mi sie na zwyklej lawce podczas wyprawy rowerowej jak zrobilismy sobie krotki odpoczynek:) dal mi normalnie piersionek na rece z kieszeni-nie w zadnym tam pudelku.Byl za duzy troche i co z tego?wymienilismy na mniejszy bo akurat byla taka mozliwosc ale gdyby nie to normalnie poszlabym go zmniejszyc odrobine.Zaden problem.jeszcze wiecej ci powiem-z powodu ogromnej zwyzki zlota kupilismy dostepne obraczki w gablocie (po starej cenie-ok.1000zl taniej) dla mnei 2 rozmiary za duze,dla neigo 2 rozmiary za male i jubiler je doskonale dopasowal do naszych palcow! a wiec wszytko jest mozliwe,a to ze nastawiasz sie na ten termin badz pewna ze to nie bedzie ten dzien o ktorym myslisz!on napewno chce cie zaskoczyc tak jak moj-bardziej spontanicznie.Ja tez mialam takie przeczucie-bo moj ciagle marudzil o wyjezdzie do Rzymu i schodach hiszpanskich wiec jak tam pojechalismy bylm pewna i cala nerwowa ze to teraz....niestety nie oswiadczyl sie w RZymie-bo na lawce w parku i bylo jeszcze piekniej!

nie no poprpstu dziewczyna nie potrafi sie cieszyc tym co ma tylko zachowuje sie jak by miala 60 lat zaraz ma sie polozyc do trumny wiec szybko szybko trzeba sie zareczac. a pozatym to wydaje mi sie ze zmyslila sobie ten temat bo to jest juz az tak glupie ze niemozliwe.

Gość droga autorko wiesz powiem ci
ze mój mąż ,kiedy mi sie oswiadczył zrobił to naprawde spontanicznie ,kiedy byliśmy na rajdzie i spalismy pod namiotami :D Oswiadczyny były na łące -dostałam piękny bukiecik stokrotek a i pierscionek był ...ale taki blaszany odpustowy !:D Nie uwierzysz ale mam go do dziś ...To mój talizman. A taki prawdziwy pierścionek kupił mi przed samym ślubem i nie była to dla mnie żadna tragedia ! Nie ważne jest co ma sie na palcu i ile ma karatów ale to co mamy w sercu i jakie są nasze uczucia! My 15 lat po ślubie a nasze narzeczeństwo i oświadczyny wspominamy jak najpiękniejszą baśń .Zrewiduj troche swoje poglądy bo zgnusniejesz dziewczyno!🖐️

Gość jbfgbfvbvbpp
moj kupil pierscionek jakies 3 dni przed oswiadczynami i bylo dobrze :)

Gość bbbbbbbbbbbbbbbbbb
A może w ogóle nie chce się oświadczyć, tylko tak Ci smaka robi hehehehehhehe

Gość ciezko uwierzyc
ze sa na swiecie takie swirniete babska jak autorka :D no ceomments :-0

Gość sluze pomocaaaa
dziewczyno, czekasz na oswiadczyny, czy na pierscionek? bo to 2 rozne kwestie...

Gość nie sypiam z komiczne
to nie jest tak do konca; zakup pierscionka doskonale ilustruje podejscie do zycia tego chlopaka. chlopak autorki doskonale wie jak jej na tych oswaidczynach zalezy; a mimo wszystko wydaje sie ze improwizuje z zakupem pierscionka (waznego symbolicznego elementu tych oswiadczyn - przeciez rodzina, znajmomi, kolezanki etc. powinny zobaczyc ten dowod zaagnazowania - co ma robic autorka opowiadac ze sie zareczyla i swiecic oczyma ze narzeczony nie kupil jej pierscionka???... dlaczego ma czuc sie niekomfortowo); chlopak Improwizuje wylacznie z powodu lekcewazenia swojej kobiety, jej odczuc, potrzeb emocji...pytanie czy jesli juz zostanie Twoim mezem bedziesz w nim miala oprecie? czy jesli dojdzie to trudnych sytuacji on stanie na wysokosci zadania?...marnie to widze wlasnie w takich sytuacjach wychodzi prawdziwe oblicze faceta....

Gość zolwikk
zmysla laska a wy sie jaracie

autorka za dużo naogladała się tych reklam z blend-a-med \"myślę,że za dwa tygodnie mi się oświadczy......\" autorko zadbaj o biel uśmiechu :P:P:P

Gość czarna koala
nie sypiam z komiczne - jak zwykle przesadzasz. nawet nie wiadomo czy on naprawde ma za tydzień w planie oświadczyny a Ty juz go odsądziłaś od czci i wiary...