Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zasmuconaaaa jestem

Oświadczyny prawdopodobnie za tydzien a on nie kupuje pierscionka

Polecane posty

Gość zasmuconaaaa jestem
dobra. taki zarcik. nigdzie sie sie wybieramy chcialam zobaczyc jakie tematy was tu najbardziej kreca. widze ze blahe dylematy plytko myslacych panienek.

zasmuconaaaa jestem dobra. taki zarcik. nigdzie sie sie wybieramy chcialam zobaczyc jakie tematy was tu najbardziej kreca. widze ze blahe dylematy plytko myslacych panienek. No to źle myślisz :P. Piszące tu osoby chciały dać Ci do myślenia. Jak widzisz zbyt wielu stron to nie zajęło. :P Skoro jesteś naprawdę autorką tego topiku, to współczuję chłopakowi , z którym jesteś. Mimowolnie i dałaś się poznać jako głupia gęś.:P

Gość zamsuconaaaa jestem
niesadze czemoz to. wy tu tak szukacie sensacji ze taki temat a rozpisujecie sie w odpowiedzi na spory kawalek strony. \ja napisalam swoje i poszlam z psem na spacer. w miedzyczasie zdazylam prawie zapomniec a wy sie tu dalej produkujecie widzac ze autorka nawet nie raczy odpisac:-)

Właśnie dlatego, że na kafeterii jest tak , że można pisać na pomarańczowo. Nigdy nie wiadomo czy dany "pomarańczek" nie jest osobą piszącą dany tekst, czy tylko się podaje za taką.:P Inna sprawa, że topiki można założyć o gotowaniu zupy, a osoby dalsze mogą sprowadzić rozmowę na zupełnie inny tor. Poza tym ludzie po prostu lubią doradzać. Nie ma znaczenia czy wrócisz po spacerku czy za tydzień :P Twój temat dalej świadczy o Tobie. Czy tego chcesz czy nie :classic_cool:

Gość zamuconaaaa jestem
oh moj boz.e temat wyssany z palca. wiec nic o mnie nie swiadczy. drogie panie wracam do obowiazkow.

Gość bbbbbbbbbbbbbbbbbb
"zdążyłam prawie zapomnieć" buahahahaha to dopiero dobry żarcik :)