Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość crocodile czy jakos tak

niektóre firmy odziezowe to taki szmelc ze głowa boli

Polecane posty

Gość crocodile czy jakos tak

dostałam w prezencie 3 czesciowy komplet oblesny cóz kazdy ma swój gust myslałam ze przynajmnie po domu bedzie o co? sweterek to ma taki mały otwór ze główka nie przechodzi a kamizelka to sie id razu popsuł zamek jeszcze ani razu nie było to załozone

tez uwazam ze Cocodrillo to przereklamowana firma, kupilam kiedys body rozmiar 86 cm, moje dziecko mialo wtedy 81 cm wzrostu i sie w te body niestety nie miescilo, na dodatek rozmiar niby taki sam a roznica w dlugosci 3cm, brrr...

Gość nie tylko odzieżowe
ogólnie trzeba uważać, bo chcą nas naciagnać na kazdym kroku. my z kolei dostaliśmy jakąś podobno boską i świetną zagraniczną kołdrę i pościel dla córci po urodzeniu, to 2 mycia i od razu zbrylona, jakieś farflocle sie porobiły, kolor sprał.. dramat, jestem wierna od tamtego czasu tylko feretti.

Gość dfhyjiu
no własnie a ferretti jak bys zobacvzyła u mnie to nie wiem czy bys tak zachwalała???? masakra całe kule zbite sie z niej zrobiły jakas paranoja?? zareklamowałam ja bo tyle kasy za cos takiego to głowa boli dostalismy inny komplet narazie jest oki ale wszystko sie moze zdazyc:-) ogolnie nie jest taka zła tylko ten jeden model był jakis wadliwy i trafiło akurat na mnie;-(

Gość rwefrefer
Weszłam ostatnio do Cocodrillo, spojrzałam i wyszłam. Nie dość że ubranka dla niemowląt były brzydsze niż pierwsze - lepsze z supermarketu (paskudne kolorki, wstrętne wzorki), to jeszcze ceny były najwyższe na rynku, spośród markowych sklepów. Poczułam niesmak.

Gość ghjkl2
Byc moze akurat pech i trafiłas na wadliwy produkt ,zdaza sie,tym bardziej ze masz porównanie jaka posciel Feretti jest naprawde bo dostałas nowy komplet i teraz jest ok.

Gość ale to coccodrillo
tylko jakies crocodile -jakas podróba chyba

Gość feretti sie sprawdza
my mamy posciel feretti już dwa lata i wygląda jak nowa. musiałać trefny towar kupić. dobrze ze ci wymienili

Gość cocodrillo do kitu
już dawno przestałam u nich kupować. czasem lubię poszperać na ciuszkach i z tamtąd używane ciuchy były lepsze jakościowo i dłużej mi wytrzymywały!! zastanawiałam sie nad kupnem pościeli feretti właśnie mają piękne wzory ale czy nie jest przereklamowana?

Gość nie tylko odzieżowe
dfhyjiu, to musiałaś naprawdę mieć pecha. ja mam 3 zestawy feretti i wszystkie są super i z żadnym po praniu nic się nie działo, zachowują kształt, dobrze się piorą, zero problemów. no ale rozumiem Cię, że jak się akurat za pierwszym razem coś zrobi nie tak, to potem jest się nieufnym, miałam tak z jednymi butami :o ale ja ze swojej strony polecam tą pościel

Gość a kolderki też macie
o pościeli feretti słyszałam już dawno ale bardziej mnie interesują kołderki. podobno są jedyną firmą która produkuje ze 100% wkładem kukurydzianym? to prawda? chcialabym kupić dobrą naturalną a ponieważ kosztują niemałe pieniądze to strzał ma byc w 10!!

Gość troche o ferretti
CO do tego jakie wypelnienie ma Feretti to jest to wypełnienie Ingeo (materiał uzyskiwany z kukurydzy), w pełni naturalne, utrzymujące stałą temperaturę podczas snu, przepuszczające powietrze, nie uczulające. Wiec spokojnie moze byc "użytkowana " przez małych alergików.

"troche o ferretti" ale te informacje to masz skąd? nie mówie że to nie prawda, bo szperam sobie wlaśnie o tej firmie więc troche temat już znam, tylko chodzi mi o to czy ty masz te pościel czy tylko piszesz informacje które dostępne są na ich stronie feretti.pl??